Våre kurs

Utdanning
(G1)

Utdanning i hypnoterapi består av i alt 6 moduler gjennomført som helgesamlinger, med webinarer mellom samlingene.

Avansert program
(A kurs)

Vi tilbyr Avansert program for deg som ønsker å fordype deg innen spesifikke fagområder. Forutsetter gjennomført grunnutdanning.

Spesialkurs
(S kurs)

Vi tilbyr Spesialkurs for deg som ønsker å fordype deg innen spesifikke fagområder. Forutsetter gjennomført grunnutdanning.

På Hypnoseakademiet kan du utvide dine kunnskaper både i bredden og i dybden, i et positivt og energisk læringsmiljø. Trivselsfaktoren er meget høy!

Det ligger en betydelig selvutvikling ved å gjennomføre vår utdanning. Du får en inngående kjennskap til hvordan vårt sinn fungerer.

Det er meget viktig for å kunne forstå hvorfor vi er som vi er, og hva vi kan gjøre for å oppnå ønskede endringer.

Vårt ubevisste sinn utgjør tross alt 95% av det totale sinn. Det bevisste sinn, hvor fornuft og viljestyrke holder til, utgjør kun de resterende 5%. Da sier det seg selv at det er vårt ubevisst sinn vi må endre på (hos oss selv eller våre klienter) om vi skal kunne utvikle oss i ønsket retning.

Dette lærer du mye om på vår utdanning.

Hvorfor bli hypnoterapeut?

Som hypnoterapeut jobber du med årsaken til problemet dine pasienter er kommet for å få hjelp til. Dette er å foretrekke fremfor å jobbe med symptomene.
 
Medisin hjelper til å dempe symptomer, men fjerner ikke årsaken. Hypnoterapi er ikke en samtale-terapi, selv om det også blir samtaler mellom terapeut og pasient. Det er en terapi som henvender seg direkte der problemet som oftest er – vårt ubevisste sinn (eller underbevisstheten som de fleste kaller det for), og som dermed enklere skaper ønskede endringer.

Nå får du en godkjent utdanning med dyktige, kunnskapsrike og erfarne forelesere. På grunnutdanningen vil Ronny Hansen, Andrew Newton (som var Paul McKennas lærer) og Tania Prince stå for gjennomføringen av forelesningene, demonstrasjoner og veiledning av den praksis du selv får utføre gjennom studiet.

Referanser

Jeg er veldig glad for at jeg valgte Hypnoseakademiet. Det har vært et fantastisk studie, med motiverende og dyktige forelesere og i tillegg flotte medstudenter. Jeg er nå klar til å starte praksisen min. Anbefales virkelig! Les mer

Dora Elena

Dora Elena

YOGA INSTRUKTØR, MASSASJETERAPEUT, HYPNOTERAPEUT

Takket være dyktige lærere ved Hypnoseakademiet og målrettet arbeid, har jeg tilegnet meg meget verdifulle verktøy som gjør meg til en enda bedre terapeut. Det ble en spennende «oppdagelsesferd inn det ubevisste sinn» sammen med fine mennesker! Les mer

Tove Haaker

Tove Haaker

MASSASJE- OG FOTTERAPEUT, HYPNOTERAPEUT