Våre forelesere

Title

Ronny Hansen

Over 45 års pedagogisk erfaring og har utviklet flere kurs. Har en utmerket evne til å formidle kunnskap til kursdeltakerne.

Title

Tania Prince

En av kun 29 EFT Mastere på verdensbasis. En svært erfaren EFT terapeut og lærer. Jobbet innen psykoterapi i over 20 år.

Title

Andrew Newton

En av de mest erfarne hypnoterapeutene i verden. Holder foredrag på psykologikonferanser og universiteter rundt i verden.

 Hans Holger Ahlsdorff

Hans Holger Ahlsdorff

Dr. med. Hans Holger Ahlsdorff, spesialist i allmennmedisin og Norges første Master Hypnoterapeut, driver egen praksis nord i Tyskland

Michael Yapko

Michael Yapko

Forfatter av 16 bøker. Michael har blitt invitert til å presentere sine kunnskaper, tanker og metoder til kolleger i mer enn 30 land, i 6 kontinenter, og over hele USA

Bente Josefsen

Bente Josefsen

Foredragsholder, gründer og forfatter av to bøker om sukkeravhengighet. Er utdannet innen avhengighetsmedisin, og er i dialog med Stortinget om diverse prosjekter.

Roy Hunter

Roy Hunter

I tillegg til å undervise i profesjonell hypnoterapi og avanserte teknikker rundt om i verden, lærer han selvhypnose til grupper og klienter for personlig, eller faglig motivasjon.

 Jill Wootton

Jill Wootton

Lang og bred erfaring fra arbeid og undervisning i ulike bransjer, bl.a. Cancer Resource Centre og Royal Marsden Hospital.

 Bel Rogers

Bel Rogers

Kursleder og veileder for Past Life Regression Academy i Italia. En meget annerkjent kursleder innen regresjon.