Om hypnoseakademiet

Hypnoseakademiet jobber seriøst med å utdanne alternativt helsepersonell i Norge. Vi ser det som en viktig oppgave å utdanne terapeuter som, sammen med det offentlige helsevesenet, skal bidra til at mennesker med ulike utfordringer i hverdagen, får et bedre liv. Hypnoseakademiet har vært en godkjent tilbyder av denne typen utdanning siden oppstarten i 2006. Utdanningene har både nasjonal og internasjonal godkjenning. Vi legger stor vekt på å benytte de beste foreleserne på sine respektive nivå og fagfelt.

Hypnoseakademiets visjon er også å fremme selvutvikling, og gi helsepersonell et komplementært terapeutisk verktøy. 

Hypnoseakademiet er opptatt av evidensbasert praksis. Kursets innhold oppdateres kontinuerlig i henhold til eksisterende empiri.

Vi ønsker også å fremme tverrfaglig samarbeid, ved å tilby opplæring i to terapeutiske verktøy som kan benyttes av flere ulike yrkesgrupper. 

Andrew Newton

På grunnutdanningen får du bl.a. Andrew Newton som kursleder. Han er mannen som lærte Paul McKenna hypnose. På denne utdanningen får du 4 ulike kursledere. Dette er en styrke for deg som skal lære en terapiform. Du lærer at det finnes ulike veier til målet. Og du blir dermed bedre i stand til, og tryggere på, å utvikle din egen stil. Les mer her.

Hamburg, 03.07.2013 Hypnose ©Ulrike Schacht

Holger Ahlsdorff – lege og Master hypnoterapeut

Holger tok sin utdanning ved Hypnoseakademiet i 2007. Han har siden den gang benyttet hypnoterapi i betydelig grad på en rekke ulike områder. Ha er klar over det enorme potensiale som ligger i denne terapiformen – fordi vårt sinn styrer så mye av vår fysiske helse. Holger er svært engasjert i hypnoterapi og ønsker å spre så mye kunnskap som mulig om denne fantastiske terapiformen til så mange som mulig. Les mer her.

EFT Master Tania Prince

Det finnes kun 29 EFT Mastere i verden pr. i dag. Og ettersom denne utdanningen er trukket tilbake, er det lite sannsynlig at det vil komne flere. Tania er derfor i et eksklusivt selskap. Og hun skal lære deg å utnytte de betydelige mulighetene som ligger å beherske EFT. Hun vil guide deg gjennom EDT-delen av dette studiet på en trygg måte. Les mer her.

Ronny Hansen

Med over 40 års pedagogisk erfaring vet Ronny hvordan han skal formidle kunnskap til andre. Han får oftere og oftere henvendelser fra pasienter som har vært innom ulike offentlige instanser, uten å få tilstrekkelig hjelp. Hypnoterapi virker ofte der mye annet ikke har gitt resultater. Les mer her.

Hypnoseakademiet – et trygt valg


Vår utdanning er godkjent og du blir hypnoterapeut og EFT terapeut etter bestått eksamen – til riktig pris og riktig omfang. Utdanningen har et meget relevant kursinnhold, som gjør deg i stand til å gå ut å praktisere etter endt utdanning og mange av våre kursdeltakere åpner klinikk umiddelbart etter bestått eksamen.

Vi tilbyr en relevant, praktisk, kort men solid utdanning som er godkjent. Den har både nasjonal og internasjonal godkjenning. Du kan praktisere som både hypnoterapeut og EFT terapeut når du er ferdig utdannet (med bestått eksamen) –  og du kan dermed ta imot pasienter.

Det at du lærer både hypnoterapi og EFT gir deg flere tilnærminger til mange ulike problemer – og gjør deg dermed til en terapeut med en bredere verktøykasse – og ofte med enda bedre resultater.

Vi har valgt å ha vår grunnutdanning over 2 semester. Dette gjør det mulig for deg å ta en utdanning som ikke koster mer enn den trenger å koste, og som gjør at du ikke trenger å gå i lang tid før du kan praktisere. Vår utdanning er meget nøye satt sammen hva fagområder gjelder. For at du skal være best mulig kvalifisert for å hjelpe mennesker (eller deg selv) når du er uteksaminert.

Hva om det viser seg at du underveis i studiet finner ut at du ikke vil praktisere som hypnoterapeut (dette skjer innen alle utdanninger), og du har betalt en betydelig sum for utdanningen du nettopp tok? Da er det bedre å velge en kortere og rimeligere vei inn til hypnoterapi. Du kan alltid bygge på med flere kurs etterpå, når du er sikker på at dette er noe du vil gå videre med.

Referanser

Leter du etter en utdanning med mening, innsyn i sinnets mysterier og en fabelaktig mulighet til å hjelpe deg selv og andre. Velg Hypnoseakademiet. Les mer

Lise Johansen-Klokkerud

Lise Johansen-Klokkerud

sykepleier. HYPNOTERAPEUT

Hypnoseakademiet og Ronny Hansen gir hypnoterapistudenter en grundig innføring i feltet hypnose og relaterte, samtalebaserte terapiformer. Les mer

Rein Austdal

Rein Austdal

Lærer i human kompetanse, Hypnoterapeut