Referanser

Utrolig interessant og spennende utdanning. Flere dyktige og engasjerte forelesere fra inn- og utland delte av sin kunnskap og erfaring på en forståelig måte. Jeg tror de fleste mennesker hadde vært tjent med å lære deler av det vi har lært i ung alder, for dermed å unngå en del fallgruver som det ellers er lett å falle i. Vurderer du å tilegne deg kunnskap om hvordan du bedre kan forstå og hjelpe deg selv/andre eller om du ønsker å jobbe som hypnoterapeut, da kan jeg trygt anbefale Hypnoseakademiets utdanning. Jeg hadde tenkt å si meg fornøyd med G1, men i løpet av utdanningen ble min interesse for feltet ytterligere styrket og jeg har allerede meldt meg på et av Hypnoseakademiets avanserte kurs nå i sommer. Gleder meg.

Bernt Lunestad Røen

Bernt Lunestad Røen

Hypnoterapeut, EFT terapeut, elektroinstallatør

Utdanning i hypnoterapi fra Hypnoseakademiet gir en inngående forståelse for hvordan det bevisste og ubevisste sinnet fungerer. Hvordan man kan bruke hypnoterapi til effektivt å hjelpe klienter med ulike problemstillinger, ofte der ingenting annet har fungert, og hvorfor. Det er en selvutviklingsreise som kan anbefales til alle som er interessert i å forstå hvorfor vi gjør eller føler som vi gjør.
I tillegg lærer man hvordan man skal gå frem for å starte opp og bruke hypnoterapi profesjonelt, om du ønsker å ha dette som jobb, slik som meg.
Ronny har knyttet til seg mange dyktige forelesere på feltet fra rundt om i verden som gir utdanningen dybde.
Jeg vil også nevne EFT som er en del av utdanningen, med EFT Master Tania Prince. Dette er også en helt magisk terapi form som kan brukes alene eller i kombinasjon med hypnose. Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hvilke problemstillinger denne teknikken ikke kan brukes og ha effekt på.

Beate Bøe

Beate Bøe

ingeniør, Hypnoterapeut, EFT terapeut

Dette er en utdanning som har vært utbytterik, intens og spennende. Ronny Hansen er en dyktig formidler, som tydelig brenner for profesjonen sin. Han er genuint opptatt av at alle skal få mest mulig utbytte av utdanningen, samtidig som han tar godt vare på sine kursdeltagere. Med på laget har han dyktige kursledere, som formidler sin kunnskap på en utmerket måte. De viser oss at vi må finne vår unike måte å gjøre hypnose på, samtidig som vi blir trygge på verktøyene. Det har vært spennende og lærerike samlinger. Jeg bruker daglig det jeg har lært, for å jobbe med egen selvutvikling, og ser at det gir gode resultater. Her ser man hvor mye den daglige mentale aktiviteten preger våre handlinger. Dette er en utdanning jeg anbefaler.

Oddveig Stuvstad

Oddveig Stuvstad

Hypnoterapeut, EFT terapeut, pedagog

Er så glad for at jeg meldte meg på denne utdanningen. Vi har lært veldig mye nytt, og nyttig. Og dette har gjort at jeg har vært i stand til å hjelpe både meg, og andre. Selve utdanningen er bygd opp slik at studentene skal ha mest utbytte av den, gjennom en god kombinasjon av forrlesninger, demonstrasjoner, og praksis. Allerede under utdanningen fikk jeg klienter til hypnoterapi. Det er fascinerende å bruke hyonose og EFT – og at det virkelig virker er det ingen tvil om. Det er absolutt to fantastiske verktøy som alle burde mestre, fordi det også kan brukes på en selv.

Yuliya Murzayeva

Yuliya Murzayeva

Hypnoterapeut, EFT terapeut, sykepleier

Er nettopp ferdig med utdanningen ved Hypnoseakademiet. Jeg har ikke angret et øyeblikk på at jeg startet. Løsningen med halvparten av samlingshelgene online og andre halvparten med fysiske oppmøter i Oslo var perfekt for meg siden jeg hadde lang reisevei, og måtte beregne flere dager med overnatting og fri fra jobben sammenlignet med noen av de andre studentene. Studiet var innholdsrikt, varierende, oppløftende og meget profesjonelt fra dag en. Det var likevel helt overkommelig med jobb ved siden av. Vi fikk inngående kjennskap til hvordan vårt ubevisste sinn virker. Jeg er absolutt sugen på å ta de avanserte kursene. Gleder meg til å bruke mine nye ferdigheter til å hjelpe andre med hypnose og EFT.

Ann-Kristin Madsen

Ann-Kristin Madsen

Hypnoterapeut, EFT terapeut, Bachelor i HR, Ledende renholder i Skjervøy Kommune

Gjennom høsten og våren har jeg vært student ved Hypnoseakademiet. For en fantastisk reise det har vært. Som kliniker gjennom mange år, ønsket jeg å ha flere verktøy for bedre å kunne hjelpe de som henvender seg til meg. Å lære hypnose, praktisere det og se hvilken effekt det har, har vært både inspirerende, rørende og forbløffende. Jeg vil varmt anbefale utdanningen.

Signe Kjelsrud

Signe Kjelsrud

Hypnoterapeut. EFT terapeut

Dette er en god og grunnleggende utdanning, samt en utdanning jeg kan anbefale for deg som har ingen eller lav forkunnskap om temaet og feltet.
Utdannelsen har et omfattende og bra kursmateriell og du vil sitte igjen med en helhetsforståelse om hva hypnose er, samt praktiske ferdigheter for å utføre hypnose på deg selv og andre. EFT-delen av utdannelsen synes jeg var spesielt spennende og sånn sett er dette en ganske unik utdannelse som gir deg ferdigheter innen to terapiformer.

Peter R. Valderhaug

Peter R. Valderhaug

MSc Ledelse & Organisasjonspsykologi, Hypnoterapeut, NLP Coach og NLP Trener, EFT terapeut

Jeg anbefaler dette akademiet til alle, ikke bare til de som ønsker å bli hypnoterapeuter. Ferdighetene som blir lært gjennom utdanningen kan brukes i mange områder av dagliglivet og arbeidslivet. Jeg vil si at for meg var det livsendrende ferdigheter.
Ronny Hansen og hans fantastiske team av forelesere delte ikke bare sin kunnskap, men også en rekke teknikker og verdifulle tips som vi kan bruke både som terapeuter og i privatlivet. Hver time på kurset var utrolig interessant, og jeg vil definitivt komme tilbake til Hypnoseakademiet for de Avanserte kursene.
Den gode balansen mellom teori og praksis gjorde at teknikkene jeg lærte kunne jeg umiddelbart ta i bruk. På grunn av det brede spekteret av emner som ble dekket, samt mengden og kvaliteten på materialet som ble gjennomgått, mener jeg at det er vel verdt prisen – og ærlig talt, overgikk mine forventninger.

Maggie Dahl

Maggie Dahl

Hypnoterapeut, EFT terapeut

Jeg er utrolig takknemlig for det jeg har lært på Hypnoseakademiet. Både kurslederen og kursmateriellet er på absolutt høyeste nivå. Jeg har fått inngående kjennskap til viktige aspekter omkring oss mennesker, som jeg kommer til å bære med meg for resten av livet. Studiet er lagt opp slik at man både får konsistent opplæring, men også nom tid til at man kan ha en jobb ved siden av. Alt i alt er jeg super fornøyd med Hypnoseakademiet, og vil sterkt anbefalt dette for alle som har en interesse for å bli en dyktig hypnoterapeut, eller lære mer om seg selv og andre mennesker – tusen takk til Ronny!

Vjollca Zeqiri

Vjollca Zeqiri

Spesialsykepleier, Hypnoterapeut, EFT terapeut

Det å få muligheten til å jobbe direkte med underbevisstheten gjennom hypnose, og ikke minst få åpne eventuelle blokkeringer med EFT i forkant av det – en drøm å jobbe med som coach!
Tusen takk, Ronny Hansen, for at du holder muligheten åpen for flere ved å ha en utdanning hvor en selv kan få bygge på med hva som er av interesse innenfor det Hypnoseakademiet tilbyr.
En slipper da å måtte gå igjennom så mye utenom det man selv vil bruke eller har interesse for i sin egen praksis. Jeg må også si at du har en stor trygghet i deg – til glede for så mange – ved å gi rom for så dyktige og spennende internasjonale lærere som du inviterer, for at vi skal få det beste innenfor utdanningen.

Susanne Jansen

Susanne Jansen

Hypnoterapeut, EFT terapeut, samtalecoach

Jeg vil anbefale dette kurset på det varmeste! Fylt av så mye spennende kunnskap og visdom presentert av både kursleder Ronny og mange andre dyktige og erfarne foredragsholdere/terapeuter innenfor feltet. Anbefales både for deg som ønsker personlig vekst og utvikling ved å bruke teknikkene på deg selv, for deg som ønsker å bruke teknikkene innenfor egen praksis eller for deg som ønsker å starte for deg selv som hypnoterapeut/ EFT terapeut. Forbered deg på en bratt læringskurve! Her får man virkelig mye for pengene. Veldig profesjonelt, dagsaktuelt og godt satt sammen.

Meryem Gürsoy

Meryem Gürsoy

Spesialsykepleier, Hypnoterapeut, EFT terapeut

Har dette året gjennomført utdanning ved Hypnoseakademiet. Utdanningen hadde en velregissert og innholdsrik fagplan med gode forelesere fra inn- og utland, der også kursarrangør og hypnoterapeut Hansen står for flere av de interessante forelesningene. Utdanningen er organisert med en fin miks av teori og øvelser, og jeg har lært en terapiform som gir personlig utvikling, som også kan benyttes i arbeidet mitt

Heidi H. Wolden

Heidi H. Wolden

Psykiatrisk sykepleier, hypnoterapeut, eft terapeut

Grunnutdanningen på Hypnoseakademiet har utviklet meg som menneske- rett og slett. Jeg har fått verktøy å bruke i eget og andres endringsarbeid, og økt min bevissthet om hvilket enormt potensiale som ligger i det ubevisste sinnet. Med trygg integritet, tilstedeværelse, ukuelig optimisme og glimt i øyet loser Ronny studentene gjennom spennende og nyttige emner. Den enorme erfaringen både han og de internasjonalt kjente foreleserne kan vise til, gir studiet faglig tyngde og troverdighet. Teori knyttes direkte til praktiske øvelser og gir et godt utgangspunkt for å praktisere som hypnoterapeut ved bestått eksamen. Jeg er takknemlig for at jeg valgte å ta del i dette studiet og er nå sulten på å fordype meg mer gjennom andre kurs Hypnoseakademiet også tilbyr.

Therese

Therese Furulund

lektor, Hypnoterapeut, EFT terapeut

Utdanningen på Hypnoseakademiet er den beste investeringen jeg har gjort for meg selv så langt i livet mitt, og jeg vil gå så langt og si at alle burde ta denne utdanningen, uavhengig om man har planer om å bruke det i profesjonell sammenheng, eller bare for å se seg selv og verden i et nytt lys for sin egen del. Hypnoseakademiet leverer på et faglig høyt nivå, med profesjonelle, dedikerte lærere og foredragsholdere, som gjør at alle får et høyt utbytte av undervisningen uansett hvilket nivå man ligger på selv. Å være i stand til å forstå hvorfor man gjør som man gjør, og ha kunnskap til å endre på det som holder en tilbake er en enorm gave å gi til seg selv, og det er en uvurderlig glede å kunne bidra til at andre kan oppnå sine ønskede endringer i tillegg. Hypnoseakademiet gir deg den muligheten, så jeg kan trygt anbefale deg å ta det hoppet og melde deg på om du ikke allerede er overbevist!

Barbro Helgesen

Barbro Helgesen

Hypnoterapeut, eft terapeut

Med hånden på hjerte kan jeg si at dette er den aller beste utdanning/kurs jeg noensinne har tatt. Det er et meget profesjonelt opplegg med høyt faglig innhold. Hypnoseakademiets utdanning fremsto som svært profesjonell med utrolig dyktige og engasjerte kursholdere. Men det aller beste med utdanningen var den gjennomgripende forandringen jeg opplevde når jeg fikk forståelsen av det enorme potensialet mitt ubevisste sinn har.
Jeg vil derfor anbefale denne utdanningen til andre som har lyst til å lære om hvordan vårt ubevisste sinn fungerer, og hvordan man ved hjelp av enkle teknikker kan hjelpe andre mennesker (eller seg selv) til å få en bedre hverdag.
Innsikten har gitt meg et utrolig nyttig verktøy som kommer til å ha stor betydning fremover i mitt arbeid som hypnoterapeut i Tønsberg.

Fred Bratland

Fred Bratland

Hypnoterapeut, Mestring og helse Tønsberg kommune, teknikeR

Jeg kan virkelig anbefale denne utdanningen! Hypnoseakademiet har proffe forelesere, som lærer bort disse magiske verktøyene på en forståelig og praktisk måte. Man får også praktisere verktøyene på hverandre underveis. Jeg har lært utrolig mye spennende, og det ligger mye selvutvikling i denne utdanningen! I tillegg ble jeg kjent med mange flotte mennesker disse månedene, og flere har jeg fortsatt å ha kontakt med etterpå. Studiet har vært veldig spennende, og hypnoterapi gir uante muligheter til å påvirke sinnet i den retningen man ønsker! Underveis i studiet opplevde jeg tøffe ting privat, og da hadde jeg virkningsfulle verktøy i verktøykassa jeg kunne hjelpe meg selv og familien med.

Tone Westbye

Tone Westbye

Hypnoterapeut, EFT terapeut

Hypnoseakademiet anbefales på det sterkeste, selv om man ikke har planer om å bli hypnoterapeut. Kunnskapen man tilegner seg kan brukes både i privat og arbeidsliv, og ikke minst til eget bruk. For min del, begynte jeg med blanke ark. Hadde svært lite kunnskaper om emnet. I løpet av studiet ble jeg imponert over Ronny Hansen som foreleser. Hans evne til å engasjere er imponerende. Dyktige og underholdende foredragsholdere som bl.a. Tanya Prince og Andrew Newton, gjør dette studiet minneverdig. I tillegg får man hyggelige og dyktige medstudenter. Dersom du vurderer å begynne på Hypnoseakademiet – gjør det. Du kommer ikke til å angre. 

Halvor Skarelven

Halvor Skarelven

Hypnoterapeut, EFT terapeut, Sykepleier, Ambulansearbeide

Jeg ble selv behandlet med hynoterapi for flere år siden, for indre stress. Dette var så effektivt, at jeg der og da bestemte meg for selv å utdanne meg denne veien, bare jeg fant den rette leverandøren, økonomien og tiden. Som travel trebarnsmor, tok det noen år å finne den formen på studiet som jeg hadde tillit til, og ikke minst finne roen til å gjennomføre, og som jeg kunne identifisere meg med. Det skulle vise seg at høsten 2021 ble det rette året for å ta fatt på denne uendelig spennende reisen, denne gangen hos Hypnoseakademiet, etter en noe kronglete vei via annen leverandør først, som ikke sto helt til mine forventninger og høye krav til innhold og struktur. Ronny & Co vet hva de driver med, så utdanningen anbefales med stor A. 

Karina Myklebostad

Karina Myklebostad

Hypnoterapeut, EFT terapeut, Interiørdesigner, Kokk

Marianne Skjemstad
Hypnoterapeut

Vanja Sverdlilje
Hypnoterapeut

Norge trenger flere dyktige hypnoterapeuter

Jeg har i løpet av høsten 21/ våren 22 tatt utdanningen ved Hypnoseakademiet. I forkant hadde jeg søkt opp og lett etter hvem som kunne gi den beste utdanningen som hypnoterapeut og jeg er ikke i det minste tvil om at Hypnoseakademiet er det “riktige” å velge. Ronny Hansen fremstår rakrygget under hver undervisning og innehar en enorm kompetanse til glede for studentene. Jeg kan absolutt anbefale akademiet for de som ønsker å tilegne seg kompetanse på dette området. Du vil ha betydelig utbytte, og du treffer fantastiske flotte mennesker under studiet. Anbefales. 

Jan Bekken

Jan Bekken

Hypnoterapeut, EFT terapeut, Teamleder

Studiet ved Hypnoseakademiet har vært en magisk opplevelse fra begynnelse til slutt. Foreleserne er utrolig dyktige, og jeg likte veldig godt hvordan de formidler kunnskapen sin på. Selv synes jeg ting ble formidlet på en lett forståelig måte, og flere av foreleserne bruker også en god dose humor, noe jeg synes skapte en ekstra lett og god energi. Noe annet jeg likte godt med denne utdanningen er at vi fikk lære fra flere forskjellige forelesere/ terapeuter, noe som gav innsikt i at det finnes mange ulike måter å praktisere på, og at man selv kan finne sin egen unike stil.
Fellesskapet som dannes i klassen er også en positiv ting som kan nevnes. Samlingene (både fysiske og online) inneholdt mye god læring, positiv energi, gode samtaler og masse latter. Tiden fløy. Så alt i alt, denne utdanningen på Hypnoseakademiet er noe jeg kan anbefale på det varmeste, også for deg som ikke ønsker å praktisere som terapeut, men kun ønsker tilgang på noen fantastiske verktøy som kan brukes i din egen utvikling og hverdag!

Linn Kleppa

Linn Kleppa

Hypnoterapeut, EFT terapeut, Veileder

Jeg har alltid lært at alt som er for godt til å være sant som regel er det. Men denne gangen tok jeg feil. Jeg har nettopp avsluttet utdanningen min på Hypnoseakademiet og er nå fullverdig EFT og hypnoterapeut.

Å ta denne utdanningen er det beste valget jeg kunne tatt i livet nå. Det har vært to fantastisk, spennende og lærerike semesterr, og ikke minst en reise i personlig utvikling. Å få muligheten til å lære å benytte verktøyene EFT og hypnoterapi, og oppleve de forbløffende resultatene av behandlingen har rett og slett vært magisk! Tro meg! Det er faktisk sant. Med enkle og av og til raske grep kan disse virkningsfulle verktøyene åpne “dører” som kanskje tidligere har vært vanskelig for pasientene å åpne med tradisjonell behandling. Å få kontakt med det ubevisste sinnet i oss kan gi enorme muligheter.

Per tid er jeg i den spede begynnelse med å ta imot pasienter av ulike utfordringer, det er kjempespennende og interessant. Jeg gleder meg til fortsettelsen, og målet er å jobbe med dette på fulltid. Jeg ser også frem til etter hvert å ta flere kurs for å bygge videre på kompetanse og kunnskap. Å bli veiledet gjennom denne utdanningen med kunnskapsrike lærere som Tania Prince, Andrew Newton, Holger Ahlsdorff og Ronny Hansen har vært utrolig bra! Jeg er takknemlig for å ha fått denne muligheten, og gleder meg bare til fortsettelsen. Jeg anbefaler denne utdanningen på det varmeste! 

Jane Kristin Vaksdal

Jane Kristin Vaksdal

Hypnoterapeut, EFT terapeut, Sosionom

Jeg hørte om Hypnoseakademiet for første gang i anledning Hansens foredrag på Body/Mind/Spirit-messa i Lillestrøm i 2018. Er nysgjerrig på psykologi, og ble så fascinert at jeg ikke klarte å glemme det. Er veldig glad for at jeg tok steget og begynte på utdanninga tre år seinere, mest for egen del. En god blanding av interessant og tankevekkende teori, samt spennende praktiske øvelser. Var ikke kjent med EFT fra før, men har i ettertid hatt stor nytte av dette hendige verktøyet. Har blitt så begeistra og motivert av utdanninga at jeg nå snuser på tanken om å starte opp egen terapeutisk virksomhet. Jeg vil anbefale hypnose og EFT som terapiform for mange typer utfordringer, og kan i aller høyeste grad anbefale Hypnoseakademiet for alle de som skulle ønske å tilegne seg disse brilliante, allsidige verktøyene! 

Åse-Jeanette Olsen

Åse-Jeanette Olsen

Hypnoterapeut, EFT terapeut

Hypnoseakademiet anbefales på det sterkeste. Det er utrolig lærerikt. Vi lærer bl.a. hvordan vi kan bidra med å erstatte negative tankemønstre med positive. Å være en Hypnoterapeut er virkelig en ære, fordi man kan hjelpe både andre og seg selv. 

Dita Radoniqi

Dita Radoniqi

Hypnoterapeut, EFT terapeut

Norge trenger flere dyktige hypnoterapeuter

Hypnoterapi egner seg til alle som ønsker endring. Denne kunnskapen er den fineste gaven du kan gi deg selv. Med denne unike utdanningen lærer du å leve ditt beste liv. Endelig fant jeg hva som er målet i livet mitt. Terningkast 6. 

Magda Litwiniuk

Magda Litwiniuk

Hypnoterapeut, EFT terapeut, Sosiolog

Denne utdanningen har for meg vært meget bra med tanke på personlig vekst. Jeg sitter igjen med kjempegode verktøy til å hjelpe både meg selv og andre. Hypnoterapi og EFT er veldig interessante og effektive verktøy. I løpet av studiet har jeg blant annet kuttet ut å snuse. Kan virkelig anbefales.

Tuva Larsgård

Tuva Larsgård

Hypnoterapeut, EFT terapeut

Jeg fikk flere pasienter etter at jeg kunne tilby behandling med hypnoterapi og EFT. I skrivende stund har jeg 3 ukers venteliste. Jeg er ydmyk og takknemlig for at jeg valgte å utdanne meg som hypnoterapeut ved Hypnoseakademiet. Jeg er soneterapeut og savnet et verktøy å bruke for å få bedre resultater. Det har vist seg gang på gang at jeg tok det rette valget.  Det ble en spennende reise sammen med vår dyktige lærer Ronny, flotte forelesere og medstudenter. Har du lyst til å bli bedre kjent med deg selv og skape de endringene du ønsker i livet, anbefaler jeg denne utdanningen på det varmeste. Gleder meg til de Avanserte kursene.

Britt Marion Sørensen

Britt Marion Sørensen

SONETERAPEUT, hypnoterapeut, EFT terapeut

Jeg var skeptisk til å få kvalitet av denne type kunnskap her i Norge, da jeg for det meste hadde studert både Hypnose og EFT fra Amerikanske eller Engelske eksperter.  Jeg tok utdanningen rett og slett for å få norsk godkjenning. Men allerede etter første samling måtte jeg informere kursleder om at dette var over all forventning. Kvaliteten fikk meg med en gang veldig engasjert i studiet, noe som varte ut hele studieperioden. Ikke bare fikk jeg veldig flinke lærere og hyggelige medstudenter, men jeg fikk også muligheten til å fjerne en årelang plage jeg har lidd av. Dette ved hjelp av hypnose fra en av verdens fremste hypnoterapeuter. Jeg anbefaler dette studiet på det sterkeste

Roy AL Hermansen

Roy AL Hermansen

Hypnoterapeut, EFT terapeut

Julie Kamp
Hypnoterapeut, EFT terapeut

Intet mindre enn et livsendrende studium. Tusen takk.

Elin Dørum Bengtsson

Elin Dørum Bengtsson

HYPNOTERAPEUT, EFT TERAPEUT

Utdanningen min ved Hypnoseakademiet har vært over all forventning, og satt alle andre terapeutiske kurs jeg har i et nytt perspektiv. EFT og hypnoterapi  er fantastiske verktøy som har forandret synet på livet på flere områder. Dyktige foredragsholdere i verdensklassen, og spennende pensum som gir raske og varige resultater, har gjort dette studiet til det beste jeg noen gang har deltatt på. Det er også det jeg kommer til å benytte meg mest av både som terapeutisk verktøy og i mitt eget liv. Det har rett og slett vært en spennende reise, og jeg gleder meg til å fortsette på Avanserte kurser.

Celina Eide

Celina Eide

HYPNOTERAPEUT, EFT TERAPEUT, ØKONOM, NLP MP COACH, MEDIYOGA INSTRUKTØR, MINDFULNESS INSTRUKTØR, UTDANNET HEALER, MEDISIN GRUNNFAG

Det har vært en berikelse å ha vært studenter på Hypnoseakademiet høsten 2020 og våren 2021, med flotte, og meget kunnskapsrike Ronny Hansen i spissen! Gjesteforelesere som Andrew Newton, Tania Prince, og Holger Ahlsdorff har vært til stor inspirasjon. Vi har lært utrolig mye, rett og slett fått en ny dimensjon i livet – og vi er utrolig stolte nå som vi har blitt hypnoterapeuter!

Britt Ellen / Cato Egge-Herje

Britt Ellen / Cato Egge-Herje

hypnoterapeuter (produksjonskonsulent / HMSQ-spesialist)

Norge trenger flere dyktige hypnoterapeuter

Jeg er utrolig tilfreds med å ha gjennomført min utdanning ved Hypnoseakademiet, et av de beste valgene og investeringene jeg har tatt. Uten minste tvil kan jeg på det varmeste anbefale andre å gjøre det samme. Det har vært en fantastisk reise, på et faglig så vel som et personlig plan. Ronny Hansen innehar varme, inspirasjon og kunnskap som har gjort undervisningen motiverende, spennende og utrolig lærerik. I tillegg til flotte medstudenter, har vi hatt solide og engasjerte forelesere.  Jeg sitter igjen med en ryggsekk full av ny og spennende læring, som jeg kommer til å benytte flittig fremover. Føler meg klar til å starte egen praksis, samtidig som jeg vil lære mer. Ikke nøl med å sette i gang; Just do it! 

Eileen Cathrine Ravdal

Eileen Cathrine Ravdal

HYPNOTERAPEUT, SOSIONOM, EFT TERAPEUT

En god venninne sprudlet da hun fortalte om utdanningen hun hadde tatt ved Hypnoseakademiet. Jeg ble nysgjerrig på hva som hadde gitt henne så mye energi, og meldt meg på utdanningen. Det har jeg ikke angret på! Dyktige og engasjerte foredragsholdere, en reise i personlig utvikling og et grunnlag for å hjelpe mennesker i mange situasjoner er resultatet etter et intenst og givende halvår. Takk for reisen og kunnskapen!

Heidi Ann Drange

Heidi Ann Drange

SIVILØKONOM, HYPNOTERAPEUT, EFT TERAPEUT, COACH

Gjennom denne utdanningen har jeg fått en storslagen oppdagelse, betydelig selvutvikling og en ekstraordinær innsikt om oss mennesker. Har i mange år sett siden til Hypnoseakademiet på nettet og endelig fikk jeg meldt meg på denne utdanningen, som første steg på veien med å hjelpe mennesker på heltid. Allerede fra første dag med undervisning ble jeg imponert over mulighetene som ligger i denne utdanningen.
Er nå i 2021 stolt av å si at jeg er Hypnoterapeut utdannet fra dette akademiet, med sine dyktige forelesere, som hver på sin måte har inspirert og imponert meg. Jeg ser frem til videregående kurs på Hypnoseakademiet innen smertelindring og regresjon. En takk til mine medstudenter dere har gjort studietiden til en fantastisk opplevelse og et supert samhold i disse Corona tider, ønsker dere alle lykke til i fremtiden og vet at vi kommer til å treffes igjen på diverse Avanserte kurs, forhåpentligvis i et klasserom.

Steinar Isaksen

Steinar Isaksen

HYPNOTERAPEUT, EFT TERAPEUT

Jeg valgte å begynne på Hypnoseakademiet som en mulighet for å utvikle meg som menneske. Det har vært en fantastisk reise på det personlige plan og jeg sitter igjen med masse nyttig viten og gode verktøy, til å skape de endringene jeg ønsker og skape det livet jeg vil ha. I tillegg kompetanse til å hjelpe andre mennesker. Noe jeg gleder meg enormt til å gjøre nå. Ronny Hansen underviser med stort engasjement, bra formidlingsevne og fin humor. Stor applaus også til de eksterne, kunnskapsrike forelesere Tania A. Prince og Andrew Newton. Vurderer du å begynne på Hypnoseakademiet? Kast deg ut i det. Lær noe nytt. Følg dine drømmer. Gled deg!

Stella Snejstrup

Stella Snejstrup

HYPNOTERAPEUT, EFT TERAPEUT, MARKEDSFØRINGSØKONOM

Jeg anbefaler utdanningen hos Hypnoseakademiet på det varmeste! Dette er uten tvil den beste investeringen jeg har gjort. Ronny Hansen er enormt inspirerende og kunnskapsrik og hver undervisningshelg har vært spennende fra start til slutt. En stor bonus for meg var å lære så mye om EFT, og å se hvor effektivt EFT og hypnoterapi fungerer sammen. Denne utdanningen har overgått alle forventninger. Jeg gleder meg allerede til å fortsette på Avanserte kurs

Birgitte Lindmark

Birgitte Lindmark

hypnoterapeut

Jeg har nettopp avsluttet studiet i hypnoterapi i regi av Hypnoseakademiet. Jeg må si jeg er meget fornøyd med opplegget. Vi studenter ble godt ivaretatt, og foreleserne hadde lang erfaring og høy kompetanse. Selv om vi tok studiet under coronarestriksjoner, vil jeg påstå at utbyttet ikke har lidd under det

Kristin Vik

Kristin Vik

HYPNOTERAPEUT

Kristoffer
Psykologistudent

Nina Nygård Olsen
Master Helsepsykologi

Willy Marthinussen
Ergoterapeut

Erling Wiig Nylund
Sykepleier

Tommy Kumar Glesnes
Ernæringsterapeut

Anita Larsen
Hypnoterapeut, Regresjonsterapeut

Norge trenger flere dyktige hypnoterapeuter

Eg har min arbeidserfaring frå barnevern og no som avdelingsleiar i Nav. Eg har alltid vore nyfiken på menneske, og har ulike videreutdanninger innan veiledning. Det nyttar eg aktivt i min jobb. Jamvel hadde eg behov for å forstå årsaken til at me på tross av kunnskap ikkje klarer å gjere det me veit er rett. Eg melde meg på studie hos Hypnoseakademiet, og har vore særs nøgd med den avgjerdsla. Her møtte eg ein fantastisk fin og fargerik gjeng med særs ulik bakgrunn og kompetanse, og Ronny som formidla sin kunnskap og erfaring på ein nydeleg måte. Forelesninger med verdens beste, bare fantastisk. Eg sit igjen med nye oppdagelse og dermed nye muligheter for å forstå menneskeleg adferd, og kjem til å ha stor nytte av dette vidare. Om eg kommer til å jobbe som hypnoterapeut vil bare tiden vise. Anbefaler alle med interesse å melde seg på hos Hypnoseakademiet!

Vibeke Engevik

Vibeke Engevik

pedagog, hypnoterapeut

Å fordype seg i sinnet vårt, å forstå dets hemmeligheter og mange irrganger har vært en fascinerende og lærerik erfaring. Som lærer/spes.ped og synspedagog er jeg opptatt av å forstå hvordan mennesker lærer og forstår seg selv og sine omgivelser. Jeg har tatt mye videreutdanning, men manglet likevel noe. Jeg visste ikke hva, før jeg tok studiet på Hypnoseakademiet. Jeg forstod ikke hvilke enorme krefter og potensiale vårt ubevisste sinn representerer. Jeg visste heller ikke hvordan jeg skulle møte motstanden mot endring som jeg møtte både i meg selv og mine medmennesker. Det er krefter i sving som kan sammenlignes med Davids kamp mot Goliat. På studiet lærer du hvordan du kan forstå, og bli venner med Goliat og kjempekreftene i vårt ubevisste sinn, slik at du kan skape de endringene du ønsker i livet ditt – og være i stand til å hjelpe andre mennesker som strever.

Eva Bjånes

Eva Bjånes

lærer, spes.pedagog, synspedagog, hypnoterapeut

Jeg er veldig glad for at jeg valgte Hypnoseakademiet. Det har vært et fantastisk studie, med motiverende og dyktige forelesere og i tillegg flotte medstudenter. Jeg er nå klar til å starte praksisen min. Anbefales virkelig!

Dora Elena

Dora Elena

YOGA INSTRUKTØR, MASSASJETERAPEUT, HYPNOTERAPEUT

Takket være dyktige lærere ved Hypnoseakademiet og målrettet arbeid, har jeg tilegnet meg meget verdifulle verktøy som gjør meg til en enda bedre terapeut. Det ble en spennende «oppdagelsesferd inn det ubevisste sinn» sammen med fine mennesker! Hypnoterapi og EFT eliminerer vår indre sabotør slik at vi kan leve et friere liv. Denne verdifulle kunnskapen ønsker jeg å tilby i min klinikk. På sikt gleder jeg meg til å gå på de avansert kursene.

Tove Haaker

Tove Haaker

MASSASJE- OG FOTTERAPEUT, HYPNOTERAPEUT

Jeg anbefaler denne utdanningen til alle som er interessert i å utvikle seg selv – og i å hjelpe andre mennesker.

Jeg valgte denne grunnutdanningen som hypnoterapeut fordi jeg satt med basiskunnskap om hypnose og trengte erfaring og demonstrasjon omkring hvordan hypnose skal anvendes i en terapeutisk sammenheng. Og jeg er svært fornøyd med innfridd forventning om hvordan hypnose(sesjon) skal lages og utøves.
 
Det var meget positivt at vi hadde 3 ulike forelesere (Andrew Newton og Ronny Hansen) som er kjent internasjonalt og som har utøvd hypnose i mange år. Deres kunnskap om hypnose var basert på mange konkrete kasus-eksempler, og det hersket en stor åpenhet for å stille spørsmål og komme med gode innspill. Kurset var belyst fra forskjellige faglige vinkler, og jeg fikk mange, mange gode og konkrete råd.

Regina Sedekerskyte

Regina Sedekerskyte

PSykolog

Leter du etter en utdanning med mening, innsyn i sinnets mysterier og en fabelaktig mulighet til å hjelpe deg selv og andre. Velg Hypnoseakademiet. 
Tusen takk, Ronny Hansen og hver eneste en i klassen, for noen utrolig fine måneder.  Kommer til å savne dere.

Lise Johansen-Klokkerud

Lise Johansen-Klokkerud

Sykepleier, HYPNOTERAPEUT

Å melde meg på denne utdanningen ved Hypnoseakademiet er det smarteste jeg har gjort i voksen alder!

Linda Mari Vonheim

Linda Mari Vonheim

HYPNOTERAPEUT

Jeg har hatt ulike kursledere på hypnoterapi i Norge, som representerer hver sin skole. Jeg må si at jeg opplevde forskjell på kvaliteten på undervisningen til disse to kurslederne. Både når det gjelder faglig dyktighet og måten å undervise på.
 
Jeg gir Ronny Hansen (Hypnoseakademiet) terningkast 6. I særklasse den beste av dem.

Tommy Kumar Glesnes

Tommy Kumar Glesnes

Ernæringsterapeut

Etter god erfaring hos en hypnoterapeut, ønsket jeg å lære mer om endringer som kan gjøre underverker, ved hjelp av hypnoterapi og EFT. I den sammenheng fant jeg ut at utdanningen på Hypnoseakademiet passet perfekt for meg. Undervisningen har vært spennende, med dyktige og inspirerende foredragsholdere, og en utmerket kombinasjon av teori og praksis. 

Det har vært engasjerende og motiverende å være til stede gjennom hele utdanningen, og jeg har gledet meg til hver samling . Jeg anbefaler flere å ta denne utdanningen.

Hilde Grunde

Hilde Grunde

HYPNOTERAPEUT

Som pasient ble jeg overbevist av effekten hypnoterapi og EFT hadde på meg. Så overbevist at jeg faktisk valgte å lære meg disse verktøyene selv. Jeg meldte meg derfor på Hypnoseakademiets utdanning – og er i dag en stolt hypnoterapeut. Jeg vet at jeg kan gi god hjelp til mange med disse terapiformene, på samme måte som jeg selv fikk god hjelp. Ser også med begeistring hvordan det offentlige helsevesen kan få nyttige tilskudd med disse fremragende, skånsomme og helhetlige metodene.

Anbefaler varmt Hypnoseakademiet enten man ønsker å lære teknikkene for egen del eller for å hjelpe andre.

Helene Bøe

Helene Bøe

Hypnoterapeut

Verktøyet/metodene som jeg har lært på Hypnoseakademiet, er enormt virkningsfulle og effektive.

Denne utdanningen har vært spennende og svært matnyttig. Jeg er pedagog og kommunikalog, og opplever at jeg nå med kompetanse også innen hypnoterapi og EFT, har en meget rikholdig verktøykasse.

Det har vært  forskjellige foredragsholdere, som alle har vært svært engasjerte og kunnskapsrike.

Som en stor bonus ble jeg kjent med en fantastisk gjeng flotte mennesker, som vil fortsette å ha kontakt og samarbeid. For en reise dette har vært. Og den fortsetter, jeg er godt i gang med Master-kursene.

Jeg er stolt av å være Hypnoterapeut og EFT terapeut.

Mona Lill Assjer

Mona Lill Assjer

Pedagog, HYPNOTERAPEUT

Jeg har alltid likt å jobbe med mennesker. Jeg jobbet flere år i det offentlige, men fant ut at det var lettere å hjelpe mennesker som massasjeterapeut.  Etter at jeg nå har tatt utdanning ved Hypnoseakademiet, og blitt en stolt hypnoterapeut, gleder jeg meg enda mer til å møte mine pasienter.   Jeg har endelig fått et verktøy som kan hjelpe pasientene mine i hverdagen.  Ved å bruke disse fantastiske og enkle terapiformene kan man senke både sitt eget og andres stressnivå, og/eller komme til bunns i problemer som mange mennesker sliter med.
 
Stor takk til  dyktige forelesere ved akadmiet, og til Ronny Hansen som formidler kunnskap på en lettfattelig måte med både humor og dyktighet. Jeg anbefaler utdanningen på det varmeste.

Wenche Slavolden

Wenche Slavolden

massasjeterapeut, Hypnoterapeut

Forbløffende resultater.

Etter å ha gjennomført utdanningen i hypnose og EFT ved Ronny Hansen og Andrew Newton, et kurs jeg plasserer blant de 3 beste kursene jeg noen gang har vært på, er jeg nå svært takknemlig for å kunne tilby en behandlingsmetode som gir forbløffende resultater.

Jeg betrakter kombinasjonen av EFT og hypnose som svært effektiv. Det jeg har lært om språkbruk, gjør at jeg nå fører samtalene med mine pasienter på en annen måte enn tidligere. Jeg har aldri vært på et kurs som har beveget og forandret så mye i livet mitt. Derfor kan jeg trygt anbefale andre interesserte å ta denne utdanningen.

Dr. Holger Ahlsdorff

Dr. Holger Ahlsdorff

Grundig innføring i feltet hypnose.

Hypnoseakademiet og Ronny Hansen gir hypnoterapistudenter en grundig innføring i feltet hypnose og relaterte, samtalebaserte terapiformer. Gjennom dyktige, internasjonalt anerkjente gjesteforelesere som Andrew Newton, får deltakerne også viktige impulser til å bli bevisst på ulike perspektiver og tilnærminger til fagområdet. En praktisk orientert forelesnings- og arbeidsform gjennom utdanningen, kombinert med et gjennomtenkt, faglig fokus i eksamensgjennomføringen, er med å sikre kompetanse i hypnoterapiutdanningen.

Jeg vil også nevne spesielt at Ronny Hansen er uovertruffen hva angår røykeslutt, og hans bok «Røykfri Nå!» (CappelenDamm 2012) anbefales hjertelig som komplement til undervisningen, og som verktøy i arbeid med avhengighets-problematikk.

Rein Austdal

Rein Austdal

Lærer i human kompetanse

Utdanningen i hypnoterapi åpnet en ny verden av muligheter for behandling av pasientene mine. 

Jeg opplevde utdanningen i Hypnoterapi ved Hypnoseakademiet som solid og seriøs. Kurslederne var inspirerende å lytte til, hadde godt humør og virket tillitsvekkende og kompetente gjennom formidlingsevne og lang erfaring innen faget, i tillegg til at vi fikk en grundig presentasjon av teori og bakgrunn. Jeg opplevde det som meget fordelaktig å ha flere ulike forelesere gjennom utdanningen.

Med EFT (Emotional Freedom Techniques) integrert i grunnutdanningen, i tillegg til Hypnoterapien, ser jeg en økt mulighet til å hjelpe dem som trenger det og medvirke til en økt livskvalitet for mange. Jeg gleder meg til fortsettelsen, jeg er veldig motivert for å jobbe innen disse fagområdene i tillegg til å ta videregående kurs.

Birgitte Moesgaard Henriksen

Birgitte Moesgaard Henriksen

Tannlege, Hypnoterapeut

Det har virkelig vert verdifullt å lære om det ubevisste sinnets evner og ressurser, og jeg har lært effektive metoder som jeg kan bruke på meg selv og til å hjelpe andre.

ANBEFALES. Utdanningen ved Hypnoseakademiet har vært utrolig spennende og lærerik, jeg har gledet meg til hver eneste undervisningshelg. Foreleserne er kunnskapsrike og seriøse, og har formidlet stoffet på en engasjerende måte.

Jeg startet på utdanningen av nysgjerrighet og for egenutvikling, men har i løpet av studietiden mer og mer kjent på at dette har jeg lyst til å jobbe med. Målet er nå å starte min egen praksis som hypnoterapeut!

Utdanningen kan anbefales på det varmeste enten man vil jobbe som hypnoterapeut, bare er nysgjerrig eller for egenutvikling. Denne kunnskapen er noe alle vil ha nytte av.

Tone Beate Brevik

Tone Beate Brevik

Hypnoterapeut

Etter at jeg tok denne utdanningen fikk jeg mange flere pasienter. Jeg opplever at folk ønsker å bli behandlet med hypnoterapi.

Ønsker du en effektiv måte å hjelpe deg selv eller andre på, kan jeg absolutt anbefale denne utdannelsen. Dette studiet skulle jeg tatt for lenge siden. Spennende, morsomt, utfordrende, lærerikt og givende. 

Jeg er utdannet sykepleier, sexolog og refleksolog, og med hypnoterapi og EFT i tillegg, har jeg nå en fantastisk samling verktøy jeg kan tilby og benytte i min praksis. Mine første spede erfaringer med hypnoterapi i praksis har nærmest vært magiske.

Ronny Hansen og alle de andre foredragsholderne har vært dyktige, kunnskapsrike og inspirerende.

Siv Gamnes

Siv Gamnes

Kinesolog, Sexolog, Hypnoterapeut

Utvilsomt den beste utdanningen i Norge på dette feltet i dag.

Kari Lindberg

Kari Lindberg

Hypnoterapeut

Mest interessante og spennende utdanningen jeg har tatt.

Det har vert den råeste, herligste, flotteste, mest interessante og spennende utdanningen jeg har tatt. Det å kunne hjelpe andre er den største gaven jeg kan få.

Renate K. Skoglund

Renate K. Skoglund

Hypnoterapeut

Hypnoseakademiet – en magisk reise.

Reisen jeg har hatt fra første til siste time har vært en magisk reise, så ydmykt takknemlig for alt hva jeg har lært. Profesjonelle, dyktige forelesere, som har delt av sin erfaring med humor, kunnskap og engasjement.

Jeg tyvstartet før jeg var ferdig med utdanningen, rett og slett fordi jeg ikke kunne vente – og resultatene er overveldende. Gleder meg til å ta fatt på videre fordypningskurs fremover. Har allerede meldt meg på EFT nivå 2.

Hypnoseakademiet anbefaler jeg til absolutt alle, med stor glede og iver, enten de skal bruke kunnskapen som terapeut eller til egen utvikling.

Vibecke Bruvoll

Vibecke Bruvoll

Hypnoterapeut

Allerede 1 måned etter utdanningen har jeg hatt mine første klienter med gode resultater. 

Utdanningen ved Hypnoseakademiet har gitt meg effektive verktøy jeg kan anvende under klinisk praksis, som leder, rådgiver og som menneske. Det har vært en fantastisk reise fra start til slutt. Takket være dyktige forelesere og god balanse mellom teori og praktiske øvelser har jeg fått tilstrekkelig realkompetanse til å føle meg trygg i rollen som hypnoterapeut.
 
Allerede 1 måned etter utdanningen har jeg hatt mine første klienter med gode resultater, og planlegger å gå videre med masterutdanning, sulten på mer.

Kjell Matzow

Kjell Matzow

Anestesisykepleier, Hypnoterapeut

Hypnoseakademiet er profesjonell og seriøs på alle nivå.

Jeg tok min utdanning ved Hypnoseakademiet i slutten av 2010 – kun for min egen selvutvikling, men allerede etter den første kurshelgen kjente jeg på hele meg at dette er noe jeg skal jobbe med!
 
Jeg startet opp min egen praksis som hypnoterapeut i starten av 2011. Jeg satt meg som mål å jobbe 100% som hypnoterapeut, og i september 2011 nådde jeg det målet.

Nå har jeg en venteliste på 6 uker! Jeg ansatte nylig en hypnoterapeut som jobber for meg 50% for å avlaste pågangen, men pågangen klienter har nå bare blitt enda større! Jeg er så takknemlig for den utdanningen jeg har fått hos Hypnoseakademiet.
 
De er profesjonelle og seriøse på alle nivå, og har åpnet dører jeg ikke visste fantes. Jeg er stolt over å være en hypnoterapeut som hjelper mange mennesker til å skape positive og varige endringeri livet sitt.
 
Jeg har funnet mitt kall. Jeg anbefaler Hypnoseakademiet på det varmeste.

Kenneth V. Soares

Kenneth V. Soares

Hypnoterapeut (6 ukers venteliste)

Jeg har selv studert mye i mitt liv, har bl.a. en master innen Bio/Mikrobiologi – men det jeg opplevde ved Hypnoseakademiet er det beste jeg kunne forvente av en utdanning.

Etter at har fullført min grunnutdanning i hypnoterapi ved akademiet, vil jeg takke Ronny og alle de som deltok i denne utdanning fra hele mitt hjerte. Jeg har lært utrolig mye i løpt av utdanningen.

Jeg har lært meg effektive metoder som jeg kan bruke på meg selv, min familie og ikke minst til å hjelpe andre mennesker. Hver gang jeg bruker hypnose eller EFT på andre blir forbauset over hvor effektive disse metodene er. Derfor anbefaler jeg denne utdanningen til alle jeg kjenner – og ikke kjenner.

Jeg har utviklet meg utrolig mye i løpt av disse månedene. I tillegg møtte jeg fantastiske mennesker – både kursholdere og medstudenter. Det var faglig tyngde og godt gjennomtenkt og super-super flinke foredragsholdere.

Jeg synes at det vi har gått gjennom på kurset  og alt kursmaterialet vi fikk tildelt, er et godt grunnlag for meg til å starte som hypnoterapeut og hjelpe andre mennesker. Planen videre er å ta alle master-kursene – noe jeg virkelig gleder meg til.

Thura Omran

Thura Omran

Master Bio/Mikrobiolog, Hypnoterapeut

Gleder meg til kursene i Masterprogrammet – det er gøy å lære hypnoterapi!

Tusen takk for en fantastisk reise i hypnoterapiens verden! I tillegg til å gi oss en rekke verktøy/teknikker og kunnskap innen hypnoterapi, deler  Ronny Hansen raust hemmelighetene i røykesluttprogrammet Vitakode, som han har utviklet. Han hyrer også inn førsteklasses foredragsholdere, som Andrew Newton (verdenskjent som hypnoterapeut og scenehypnotisør). På utdanningen fikk vi også en innføring i EFT, og vi fikk hjelp med markedsføring og branding. Alt en blivende terapeut kan ønske seg.

Utdanningen fremstår som seriøs og grundig, og etter fullført grunnutdanning føler jeg at jeg er klar til å bruke det vi har lært i min praksis.

Anja Paulus

Anja Paulus

Kinesiolog, Hypnoterapeut

Kvalitet i alle ledd. Organisert og gjennomført på en utmerket måte.

Grunnutdanningen i hypnoterapi er et av de beste kursene vi noengang har tatt. Høy kvalitet, Spennende forelesere – blant de beste innenfor sitt felt. Og ikke minst for noen fantastiske verktøy vi har lært gjennom hypnose og EFT. Superbra både for egen selvutvikling og i terapi for andre.
 
Nå har vi en kjempegod plattform til å hjelpe klientene våre på alle måter. Tusen, tusen takk til vår dyktige, interesserte og inkluderende kursholder Ronny Hansen. Vi vil nok dukke opp på videregående kurs…

Hypnoterapeutene Torill Karstensen, Hilde Sylstad, Eva Kongshavn Rønning

Hypnoterapeutene Torill Karstensen, Hilde Sylstad, Eva Kongshavn Rønning

Vi anser denne grunnutdanningen som den beste i Norge i dag.

Ved Hedmark Hypnoterapi gir vi behandling, holder kurs og foredrag. Vi er så heldige å ha opparbeidet oss et usedvanlig godt renommè, hvor flertallet  på vår venteliste kommer på anbefaling fra venner og bekjente, som allerede har vært hos oss.

Vi jobber med mennesker i alle aldersgrupper, som alle har et felles ønske om et bedre liv. Uavhengig av hva vi hjelper våre klienter med å oppnå, er det helt avgjørende for oss å kunne tilby dem det aller beste som finnes av teknikker og behandlingsmetoder til enhver tid.

Vi har i vår praksis hatt svært godt utbytte av grunnutdanningen fra Hypnoseakademiet, samt videre fordypningskurs og Masterkurs. Utdanningen gir deg en solid plattform å bygge videre på med ytterligere kurs og spesialisering, om du skulle ønske det. Enten det er gjennom Hypnoseakademiet eller andre kvalitetsaktører på markedet, i inn -eller utland.

Vi kan derfor varmt anbefale Hypnoseakademiet, og anser deres grunnutdanning som den beste i Norge i dag.

Anne Brennung

Anne Brennung

Hypnoterapeut

Dette er en utdanning de fleste mennesker kan ha stort utbytte av, nettopp fordi det handler om menneskets natur.

Jeg har 2 barn som trengte andre alternativer til behandling enn hva helsevesenet kunne tilby, og der startet min søken etter behandlingstilbud.

Jeg hadde søkt på nettet i lang tid, og Hypnose og EFT fanget min interesse raskt. Derfor søkte jeg etter hvem som var Norges ledende på slik utdanning, og fant fort ut at det måtte bli Hypnoseakademiet.

Under denne fantastiske utdanningen, fikk jeg blant annet en dyp forståelse for hvordan og hvorfor vi mennesker gjør som vi gjør, og hvordan man kan endre godt innlærte uvaner, og hvordan man effektivt kan behandle vonde minner og traumer.

Ingen tvil om at dette er en utdanning som jeg personlig har hatt stort utbytte av. Utdanningen er nøye strukturert, og tiden går fort, så her gjelder det å være med fra første time. Håper jeg får den mulighet til å lære mer fra disse fantastiske lærerne i tiden fremover.

En stor takk til Hypnoseakademiet, for en meget god kvalitet på utdanningen.

Børge Barseth

Børge Barseth

Hypnoterapeut

Et slikt kurs i Norge er forut sin tid, med tanke på dybden av kunnskapen som gjenspeiles. 

Etter å ha vært på utkikk etter noen med kunnskap og kompetanse til å tilby en kvalitetsutdanning innenfor hypnoterapi i Norge, fant jeg Ronny Hansen.
 
En meget komplett og grundig utdanning har satt fart på livet mitt. Forståelsen og forholdet til hypnose har blitt enda mer positiv, og jeg nøler ikke med å anbefale utdanningen til alle interesserte. Kurset har innspill fra forskjellige hypnoterapeuter med forskjellige perspektiv. Dette ga meg et bredere syn og bedre innfallsvinkel til å skape det riktige perspektivet for meg.
 
Verdigheten til mennesket som skal behandles settes i stort fokus. Demonstrasjon og praktisering blir vektlagt på et tillitsskapende nivå mellom foreleser og deltaker. Det bør også nevnes at alle foreleserne holder høy internasjonal standard. De har utallige klienttimer bak seg, noe som gir dem god innsikt innenfor anvendelsen av hypnoterapi.

Mark Jemian

Mark Jemian

Hypnoterapeut

Vår skolemedisin bør åpne seg mer for denne fantastiske behandlingsmetoden. 

Etter bestått eksamen kan jeg nå kalle meg hypnoterapeut! Og det kjennes godt! Jeg har gjennomført grunnutdanningen i hypnoterapi, som også inkluderer EFT (Emotional Freedom Techniques) nivå 1.
 
Utdanningen var fantastisk! Vi var en gruppe spredt i alderen fra 25 til over 60 år med helt forskjellig faglig bakgrunn, både innen klassiske helsefag og i alternativ medisin. Vi ble ledet gjennom kurset av den kunnskapsrike, optimistiske og humoristiske hypnoterapeuten Ronny Hansen. Vi fikk også undervisning fra internasjonalt kjente hypnoterapeuter som Andrew Newton. Alle tre foreleserne var sprudlende av entusiasme for arbeidet sitt. Denne entusiasme var utrolig smittsom.
 
Under selve kurset fikk vi oppleve at noen av kursdeltakerne ble behandlet. En ble røykfri, en annen fri for sin flyskrekk og slangefobi, en annen fikk betydelig lindring av sine kroniske smerter. Den som kanskje ennå tvilte litt på virkningen av hypnose og EFT, måtte bare innrømme at det hjalp – og det på forbløffende kort tid! Kunnskapstørst og humor gikk hånd i hånd gjennom hele utdanningen. I pausene delte vi våre erfaringer.
 
Jeg er utrolig takknemlig for alt det faglige påfyllet jeg fikk gjennom kurset. Jeg jobber selv som nevrolog og ønsker sterkt å ta hypnose som behandlingsalternativ inn i hverdagen min, hvor jeg bl.a. jobber med mange smertepasienter. Min påstand er at vår skolemedisin bør åpne seg mer for denne fantastiske behandlingsmetoden.
 
Jeg kommer til å fordype min kunnskap med flere kurs på hypnoseakademiet! Helt klart! Tok EFT nivå 2, like etter endt utdanning.

Stella Taubert

Stella Taubert

Lege

Jeg angrer ikke et sekund

Jeg anbefaler denne utdanningen på det varmeste. I min søken etter å finne ut hva jeg ønsket å utdanne meg til innen alternativ behandling bestemte jeg meg for Hypnoseakademiets utdanning i hypnoterapi. Jeg angrer ikke et sekund. Tidligere kurs har jeg opplevd som bra, men denne utdanningen toppet det mange ganger. Utrolig interessant, dyktige forelesere, og profesjonelt gjennomført fra start til slutt. Jeg hadde også veldig stort utbytte av utdanningen mht selvutvikling. Målet mitt er å slutte helt i fast jobb, og jobbe med dette på heltid. Og det føler jeg meg trygg på at jeg kan etter denne utdanningen.

Vivian Therjesen

Vivian Therjesen

Hypnoterapeut

Kun det beste er godt nok for meg, derfor valgte jeg Hypnoseakademiet.

Utrolig bra utdanning, åpne, ærlige – og topp profesjonelle trenere med varm personlighet og seriøsitet som skaper trygghet i et godt læringsmiljø. Masse ny læring og jeg har funnet nye ressurser i meg selv. Jeg er veldig fornøyd og gleder meg til å integrere stoffet. Håper jeg får anledning til å komme på et annet kurs senere.

Ann-May Johannessen

Ann-May Johannessen

Hypnoterapeut

Jeg har aldri før vert i nærheten av å ta en utdanning som har endret og endrer livet mitt i den grad som grunnutdanningen i hypnoterapi nå har gjort.

Med en gang jeg leste faginnholdet kjente jeg at dette grep fatt i meg, og det har ikke sluppet taket – tvert i mot! Det har vært en spennende periode med utrolig dyktige, engasjerte og motiverende forelesere som villig har delt av sin imponerende kunnskap og erfaring. Undervisningshelgene har vært innholdsrike og energigivende, og jeg er ivrig etter å ta i bruk det vi har lært og hjelpe mennesker. Grunnutdanningen gir også et godt grunnlag for å videreutvikle seg, og det er mange spennende kurs i sikte. Jeg gleder meg til veien videre!

Martha Enevoldsen

Martha Enevoldsen

Hypnoterapeut

Ikke nøl med å ta denne utdanningen – da akkurat dette kan være starten til ditt nye liv.

Jeg tok min utdanning ved Hypnoseakademiet høsten 2015. Synes det var utrolig spennende og lærerikt. Ronny er en engasjerende og raus lærer. Humor har han også, noe jeg setter stor pris på. En får med seg mye på denne utdanningen, som kan være prikken over i’en for å komme i gang selv.
 
Det beste du kan gjøre er å investere i deg selv. Jeg gleder meg over hva jeg har lært her og synes det er helt fantastisk med alt deg gode jeg har å ta med til mine klienter. Jeg vil også gi ros til Hypnoseakademiets kursansvarlige, Solveig – en helt herlig dame.

Rita Vigre Vølstad

Rita Vigre Vølstad

Coach

Jeg er ikke i tvil – jeg ønsker å jobbe med hypnoterapi – en fantastisk interessant måte å jobbe på.

Jeg hadde lenge tenkt at hypnoterapi var et spennende tema, men det skulle ta noen år før noe bare sa meg at det var NÅ! Og da jeg meldt meg på utdannelsen i januar i 2017, var jeg ikke helt klar på om det skulle bli for egenutvikling eller fordi jeg ønsket å jobbe som terapeut. Men nå etter endt utdannelse er jeg ikke i tvil, jeg ønsker å jobbe med hypnoterapi, en fantastisk interessant måte å jobbe på – og ikke minst med EFT, et utrolig spennende verktøy.

Ronny Hansen er inspirerende og kunnskapsrik, og sammen med andre dyktige foredragsholdere, har dette vært et meget lærerikt studie hvor temaene er så spennende at det har vært lett å vie full oppmerksomhet.

Jeg kan absolutt anbefale Hypnoseakademiet til alle som er nysgjerrig på hypnoterapi og EFT. Det er stor sjanse for at du går fra å være nysgjerrig til å bli helfrelst.

Anette Veslehaug

Anette Veslehaug

Helsecoach, Hypnoterapeut

Vi lærte å snu negative mønstre til positive strategier som mennesker kan utvikle seg med.

I løpet av kurshelgene har jeg og mine medstudenter ved Hypnoseakademiets utdanning fått en grundig innføring i det ubevisste sinnets evner og ressurser. Vi har lært å snakke et «språk» som gjør det mulig å snu negative mønstre til nye positive strategier som mennesker kan utvikle seg med slik at de kan bli en bedre utgave av seg selv.

Undervisningen har vært profesjonell, tilgjengelig og praktisk rettet. Ronny Hansen er et inspirerende menneske med et godt hjerte og lun humor. Han brenner for arbeidet sitt og dette smitter over på studentene og gjør kurset veldig givende. Vil absolutt anbefale alle som er interessert i hypnose å melde seg på denne utdanningen.

Anita Solberg

Anita Solberg

Hypnoterapeut

Dette er en fantastisk utdanning.

Ved siden av den ayurvediske helserådgiver-utdanningen jeg tok i Stockholm for snart 10 år siden, er dette den beste investeringen jeg har gjort for meg og mitt liv.

Faglig veldig bra. Meget positivt at det benyttes flere ulike lærere, slik at vi raskt ser at det er bra å sette sitt eget personlige preg på utføring av hypnoterapi og EFT. Viktig å finne sin egen måte å jobbe på.

Jeg anbefaler utdanningen til alle som vil tilegne seg gode måter å hjelpe seg selv eller andre på.

Marika Cavalli

Marika Cavalli

Hypnoterapeut

Vi fikk erfare at hypnose virker.

Jeg vil på det sterkeste anbefale denne utdanningen til alle som er interessert i sinnets irrganger. Kurset var så spennende og interessant at det var trist når det var ferdig. Jeg har lært svært mye nyttig som kan brukes både til selvutvikling og til å hjelpe andre.

Vi hadde profesjonelle forelesere som førte oss gjennom på en måte som gjorde at vi fikk både det teoretiske grunnlaget og praktiske øvelser. På den måten fikk vi erfare at hypnose virker.

Jeg føler jeg har lært så mye at nå gleder jeg meg til å praktisere alt jeg har lært. Det var vel verdt både tiden og pengene.

Linda Sætveit

Linda Sætveit

Naturterapeut, Hypnoterapeut

Akkurat hva jeg har lett etter.

Det å kunne kombinere flere behandlingsmetoder er en styrke og kombinasjonen av hypnose og EFT er et ypperlig tilskudd. Akkurat hva jeg har lett etter de siste årene, en rask og effektiv behandling. Jeg ser også mulighetene for bruk av mine nye kunnskaper i skolesammenheng, i forbindelse med uro, angst, hyperaktivitet, konsentrasjonsproblemer, dårlig selvtillit osv.
 
I tillegg til at det har vært lærerikt har jeg også møtt fantastiske mennesker på denne utdanningen og hatt det gøy hver eneste time. Ronny og Andrew er et herlig team som utfyller hverandre på en svært god måte.

Johanna Lossius

Johanna Lossius

Hypnoterapeut

Hypnoseakademiet tilbyr en utdanning som bergtok meg fra første stund. 

Foreleseren er kunnskapsrike, dyktige og seriøse og de engasjerte meg virkelig.  Undervisningshelgene var spennende og lærerike, og etter hver helg opplevde jeg å ha lært mye nytt som jeg alltid vil ha bruk for.
 
Det å kunne kombinere Hypnose og EFT er svært effektivt. Jeg har selv fått erfare effekten av vektreduksjon og bli fri fra sjokoladesug, noe som er svært virkningsfullt og effektivt.  Jeg er en stolt Hypnoterapeut og jeg gleder meg til å ta fordypninger og å lære enda mer om hypnose.
 
Takk til Ronny Hansen, Andrew Newton for en utrolig lærerik utdanning.

Unni Marker

Unni Marker

Hypnoterapeut

Utdanningen anbefales på det varmeste, også som selvutvikling. 

Det har vært en inspirerende reise. Jeg har gledet meg til alle samlinger, det har vært lærerikt og motiverende med Ronny som foreleser og inspirator. Andrew Newton, kjent internasjonal hypnoterapaut, var også med som forelesere.
 
Ronny har utviklet VitaKode for mennesker som vil bli røykfri, og har hatt stor suksess med det. Som sykepleier over mange år, ser jeg at hypnoterapi kan hjelpe klienter med bla. fobier, avhengighet, bekymring, sinne osv. Dette må være et godt supplement til skolemedisin. Metodene gir raske endringer. Jeg er opptatt av kroppens biologiske apotek som inneholder uante muligheter. Mitt neste mål er EFT 2, et av Masterkursene ved Hypnoseakademiet.

Aina Nyutstumoen

Aina Nyutstumoen

Hypnoterapeut

Her får du selvutvikling, kunnskaper om kommunikasjon og motivasjon på kjøpet.

Grunnutdanningen på Hypnoseakademiet er en utdanning som gir en opplevelse av de sjeldne og som vil sette spor for resten av livet. Kunnskapen om hypnose og EFT inneholder så mye mer, her får du selvutvikling, kunnskaper om kommunikasjon og motivasjon med på kjøpet.
 
Denne utdanningen og innføringen i menneskesinnet er noe som de fleste mennesker ville hatt stor nytte av, både profesjonelt og personlig.

Mette Sofie Park

Mette Sofie Park

Hypnoterapeut

Etter utdanningen sitter man igjen med utrolig mye kunnskap, og fantastiske verktøy for å kunne hjelpe både seg selv og andre.

Grunnutdanningen til Hypnoseakademiet er en utdanning jeg vil anbefale alle på det varmeste, enten man vil bruke hypnose/EFT i terapi eller bruke det til egen selvutvikling.
 
Utdanningen er profesjonelt satt sammen på alle måter, fra dyktige foredragsholdere, til interessant og spennende faglig innhold hele veien. På Hypnoseakademiet blir man i tillegg tatt veldig godt imot, i et trygt og positivt miljø som innspirerer til læring.

Kristin Sylstad Alme

Kristin Sylstad Alme

Hypnoterapeut

Dette er kunnskap alle ledere burde tilegne seg.

Høsten 2017 tok jeg grunnutdanningen i Hypnoterapi ved Hypnoseakademiet i Oslo. Jeg opplevde utdanningen som seriøs og profesjonell. Dyktige og engasjerte forelesere, og man følte seg svært godt ivaretatt som elev.

Som leder i privat næringsliv har jeg alltid hatt interesse for psykologi og menneskets adferd. Hva er det som gjør at jeg og andre tar de valgene vi tar, hva driver oss og hvordan kan vi selv påvirke det. Jeg har hatt stor nytte av denne utdanningen i kombinasjon med min bakgrunn innenfor Ledelse. Den har gitt meg enda et verktøy for å forstå mine medarbeidere, kunder og leverandører. Kunnskap om det ubevisste sinn er et område de færreste vet noe om, men alle burde kunne.

Vil absolutt anbefale alle som er interessert, å melde seg på denne utdanningen.

Per Kristian Gabler

Per Kristian Gabler

Leder Privat Næringsliv, Hypnoterapeut

Et utrolig nyttig verktøy. 

Hypnoseakademiets utdanning fremsto som svært profesjonell med flotte lokaler, utrolig dyktige og engasjerte kursholdere, god flyt av informasjon før og etter kurshelger og ikke minst enkel tilgjengelighet til dialog med kursholderne. Men det aller beste med utdanningen var den gjennomgripende forandringen jeg som kursdeltaker opplevde når jeg fikk forståelsen av det enorme potensialet mitt ubevisste sinn har.
 
Innsikten har gitt meg et utrolig nyttig verktøy som kommer til å ha stor betydning fremover i mitt arbeidsliv som jordmor.

Ragna Larsen

Ragna Larsen

Jordmor

Svært interessant og lærerikt.

Jeg er utdannet gestaltterapeut og ser på hypnose og EFT som to svært nyttige verktøy som gir meg et bredere register i møte med mine klienter. Metodene er svært virkningsfulle og bør også kunne ha god effekt i næringslivet. Først og fremst for å redusere sykefraværet, men også for å øke produktiviteten blant ansatte. Jeg likte svært godt at kurset i hypnoterapi var en kombinasjon av teori og praksis, der det ikke minst forutsettes trening mellom samlingene.

Anne C B Naper

Anne C B Naper

Hypnoterapeut

Dette kurset tar deg gjennom alt fra første møte med klienten til gjennomført terapi. 

Takket være erfarne hypnoterapeuter som forelesere med forskjellige tilnærminger til emnet får man et godt praktisk utgangspunkt for hvordan man selv kunne ønske å jobbe med hypnoterapi. Dette gjorde kurset både spennende og lærerikt.

Man kan lese seg opp til en god teoretisk forståelse av hva hypnoterapi er, men det er kun når man ser hvordan det utføres i praksis og får delt erfaringer, man ser omfanget av dette nyttige verktøyet. Jeg opplevde at kurset holdt en høy standard og anbefales på det sterkeste til alle som ønsker å bedre forståelsen av seg selv og andre, og som ønsker å lære effektive, praktiske metoder for å kunne gjøre betydelige endringer i seg selv og sine klienter.

Torstein Steffensen Tjelle

Torstein Steffensen Tjelle

Hypnoterapeut

Nå har jeg et bredere faglig fundament å gå på. 

Jeg har i mange år jobbet innenfor selvutvikling, healing, aura-soma og andre områder innenfor det alternative. Men det å lære om hypnose, sammen med EFT, viste seg å være den metoden som fyllte ut de hullene jeg føler jeg har hatt i kunnskapen i mange år. Dette gjør at jeg nå har et mye bredere faglig fundament å gå videre med.
 
Foreleserne formidler kunnskap på en trygg og tillitsvekkende måte, i tillegg til at de åpner en helt ny verden innenfor hypnose for oss kursdeltakere. Jeg er så glad og takknemlig for at jeg valgte dette kurset og anbefaler det på det varmeste.

May Tove Ydse

May Tove Ydse

Hypnoterapeut

Proffesjonelt opplegg og høyt faglig innhold.

Dette er utvilsomt et av de aller beste kursene jeg noensinne har tatt. Foreleserne var utrolig dyktige, innhold hadde høy faglig verdi og opplegget var helproft.
 
Jeg nøler derfor ikke med å anbefale denne utdanningen til andre som har lyst til å lære om hvordan vårt ubevisste sinn fungerer, og hvordan man ved hjelp av enkle teknikker kan hjelpe andre mennesker til å få det bedre i deres hverdag.

Finn Østenseth

Finn Østenseth

Hypnoterapeut

Dette kan jeg virkelig anbefale.

Dette har vært en spennende reise som jeg utvilsomt skal fortsette. På grunnutdanningen har vi lært om de fantastiske verktøyene hypnose og EFT. All undervisning har blitt presentert på en profesjonell måte av meget dyktige kursholdere.

Kari Skeimo

Kari Skeimo

Hypnoterapeut

Da Hypnoseakademiet annonserte kurs i Bergen meldte jeg meg på umiddelbart.

Jeg har lenge vært opptatt av alternative og naturlige behandlingsformer og dette kurset ledet av den erfarne og svært dyktige Ronny Hansen innfridde til fulle og mye mer enn det.

Jeg kan med hånden på hjertet si at uansett om en ønsker å starte egen Hypnoterapi praksis eller ikke, så vil dette kurset være verdt investeringen mange, mange ganger tatt i betraktning den nyttige viten og de mange verktøy for selvutvikling man sitter igjen med. Mye av dette er jo selve nøkkelen til et godt og fremgangsrikt liv.

 Oddvin Nesheim

Oddvin Nesheim

Hypnoterapeut