Tania Prince

Tania Prince

Underviser i: Utdanning G1 2. semester, A3 – EFT nivå 3

Tania er en av kun 29 EFT Mastere på verdensbasis. Hun er en svært erfaren EFT terapeut og lærer. Hun har jobbet innen psykoterapi i tyve år, tolv av dem ved hjelp av energiterapi, som inkluderer EFT og TAT. Tania har jobbet med tusenvis av klienter på et bredt spekter av problemer, alt fra panikkanfall og agorafobi, til alvorlige sykdommer og angst for å tale offentlig.

Med en bakgrunn fra show-business, er Tanias kurs kjent for humor og latter. De er også kjent for dybden på opplæringen som tilbys. Tania er en internasjonalt anerkjent trener i NLP og hypnoterapi. Hun er utdannet i rådgivning og er hypno-psykoterapeut. Hun har også presentert på mange EFT konferanser rundt omkring i verden.

Som en nyskaper innen energiterapi, utviklet hun også Deep State RePatterning. Dette er en kraftfull modell for bruk av EFT på dyptsittende problemer som kan stamme fra fødsel og før-fødselsopplevelser, så vel som de som er arvet gjennom slektslinjen. Hun er, sammen med June K Spencer,  også utvikler av Inner RePatterning. Inner RePatterning stammer fra EFT, men krever ingen analyse, eller forståelse, av problemet, eller noen informasjon om hendelser fra fortiden. Det er en enkel, men kraftfull og hjertesentrert tilnærming. Den baserer seg på den siste forståelsen av vår menneskelige tilstand, og hva som skaper helse.