Roy Hunter

Roy Hunter

Underviser i: Utdanning G1 2. semester

I tillegg til å undervise i profesjonell hypnoterapi og avanserte teknikker rundt om i verden, lærer han selvhypnose til grupper og klienter for personlig, eller faglig motivasjon.
 
Hans presentasjoner inkluderer en rekke workshops rundt i verden, for grupper, næringsliv, og for internasjonale hypnosekonferanser. Hans «The Art of Hypnosis» (3rd Edition, Crown House Publishing, 2010), er pensum på mange hypnoseskoler rundt om i verden. Det profesjonelle kursopplegget han skrev og utviklet, er i dag undervist i av andre instruktører.
 
Roy ble tatt inn i «The International Hypnosis Hall of Fame» i april 2000, for sine skriftlige bidrag til feltet hypnoterapi. Hans Partsterapi tekst, «Hypnosis for Inner Conflict Resolution: Introducing Parts Therapy» (Crown House Publishing, 2005), har fått flotte kritikker.

Roy ble utnevnt til æresdoktor i klinisk hypnoterapi (for livslang innsats) ved St. John University i 2004. Deretter, i 2009, ble han tildelt en doktorgrad ved Alpha University og California University, med hovedfag i klinisk hypnoterapi.