Andrew Newton

Andrew Newton

Underviser i: Utdanning G1 1. semester, A5 – Smertehåndtering

Andrew Newton er en av de mest erfarne hypnotisører i verden. Han holder foredrag på psykologikonferanser og universiteter rundt i verden. Andrew har ord på seg for å være morsom og underholdende, noe tidligere kursdeltakere gladelig kan bekrefte.

I løpet av over 5.500 scene- og tvopptredener har han hypnotisert mer enn 60.000 personer og han er en meget etterspurt foredragsholder.

Før Andrew ble interessert i hypnose studerte han psykologi, og var i tillegg meget interessert i musikk. Han begynte sin utdanning på Royal Northern College of Music i Manchester. Det som brakte Andrew inn mot hypnose var hans fascinasjon av overtalelsens kunst, spesielt hvor lett folks holdninger og meninger blir manipulert. Studiet av hypnose var en naturlig vei videre. Han startet uformelle demonstrasjoner ved sosiale samlinger, og oppdaget fort at det var etterspørsel etter hans ferdigheter på dette området. I løpet av 12 måneder solgte han fulle hus ved større teatre over det meste av landet og i 1993 satte han rekord for det største publikumstallet for en hypnoseforestilling med 30.000 i York.

Andrew foreleser på en av de 4 helgene på utdanningen i hypnoterapi.