Styrking av immunforsvaret

Kjære medmenneske

Vi opplever nå en situasjon som vi ikke har opplevd i nyere tid. Det er positivt at det har kommet klarere retningslinjer fra myndighetene, f.eks. at en del skoler, arrangementer o.l. har fått beskjed om å stenge for å forhindre spredning av viruset. Vi håper og tror at alle ser viktigheten av å forebygge smitte. Det er til alles beste.

Et sterkt immunforsvar er kanskje viktigere enn noen gang – nå kan du styrke ditt

Det foreligger betydelig forskning som viser at hypnoterapi kan styrke vårt immunforsvar. Ronny Hansen, en av landets meste erfarne hypnoterapeuter, har spilt inn en lydfil (selvhypnose) som kan bidra til å styrke ditt immunforsvar. Dersom du er interessert i å motta dette programmet kostnadsfritt, vennligst fyll ut og send inn skjema nedenfor.

Ja, jeg ønsker å styrke mitt immunforsvar

OBS! OBS!
Dette tiltaket er ikke ment å erstatte andre tiltak/råd/retningslinjer som er kommet fra myndighetene. Det er å betrakte som et tillegg. Vi oppfordrer alle til å vise forsiktighet, og ta hensiktsmessige forholdsregler.

    Ja takk, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Hypnoseakademiet

Smitteforebyggende tiltak

  • Vi oppfordrer til god håndhygiene og bruk av antibac.
  • Papirlommetørkle foran munn og nese beskytter andre når du nyser eller hoster. Kast lommetørkle etter bruk, og vask hendene godt.
  • Dersom du ikke har papirlommetørkle oppfordres det til hosting i albuekroken.
  • Vask hendene grundig og ofte. Spesielt når du har vært ute blant andre mennesker.

Vi oppfordrer alle til å holde seg hjemme ved tegn på sykdom, av hensyn til seg selv og andre.