A2 Avansert Regresjon

Sted: Oslo
Dato: Ny dato kommer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få e-post med en gang ny kursdato blir satt!

Kursholder: Bel Rogers
Forkunnskaper: Hypnoseakademiets kurs A1 Regresjon

Prisen på kurset er inklusive 2 retters lunsjbuffet hver dag på hotellet samt kaffe/te/vann/frukt/nøtter i alle pausene og ellers også hele dagen.
Gi beskjed om eventuelle allergier. Som kursdeltager får du spesialpris på overnatting som betales på hotellet ved ankomst. 

«Brigding» nåværende liv regresjon og tilbake i generasjoner


A2 kurset bygger på ferdighetene som læres på A1 kurset, og du vil sitte igjen med et ekstra sett med verktøy, fantastiske tilnærmingsmetoder og du vil derfor være enda bedre rustet til å hjelpe dine klienter og pasienter.

Du vil lære:

  • «Bridging», det vil si å navigere direkte til rotårsaken ved hjelp av fysiske opplevelser, tanker og følelser.
  • Nåværende liv regresjon og transformasjon
  • «Ancestral healing», det vil si å gå tilbake til våre forfedre som ligger i blodsbåndet i generasjoner bakover i tid – healingen består iå omgjøre på hendelser og å lege sår og smerter som ble båret avde som kom før oss.
  • Håndtering av katarsis og tap av energiopplevelser
  • Hvordan oppdage og hvordan løse uoppgjorte hendelser på slutten av en sesjon.
  • Hvordan samle inn nødvendig informasjon fra klienten før og vedstarten av sesjonen
  • Bygge rapport med klienten og å bli trygg på når du kan beherske/møte klientens/pasientens forventninger, og når du børhenvise han/henne videre til andre.
  • Bruk av ideo-motorisk respons i en regresjonssesjon

Sagt om vår nye kursleder, Bel Rogers, på A1 Regresjon:

Å få Bel Rogers inn i kursleder-stallen på Hypnoseakademiet er rett og slett et kupp. Hun har en enorm kunnskap om og respekt for faget. Hennes evne til å formidle et til tider forvirrende og vanskelig tema på en enkel og lettfattelig måte er fantastisk. Den genuine interessen hun viser for den enkelte deltaker gjør at man forlater kurset med både mer kunnskap i hodet og mer varme i hjertet. Et kurs ledet av Bel Rogers anbefales på det aller sterkeste!
– Hypnoterapeut Martha Enevoldsen