Grunnutdanning

Om modulene i grunnutdanningen

Grunnutdanningen består av i alt 5 moduler + webinarer mellom samlingene – og avsluttes med en skriftlig 3-timers eksamen.

Modul 1

I løpet av denne første kurshelgen legges mye av grunnlaget. Du får grunnleggende kunnskap om hvordan vårt ubevisste sinn virker, og hvilke elementer hypnose består av. Du vil allerede i denne modulen få praktisere hypnose på dine medstudenter.

Modul 2

På denne samlingen bygges det videre på det du lærte på samling 1. I tillegg ser vi nærmere på språkbruk og ulike måter å påvirke sinnet på. Lørdagen i denne samlingen vil i sin helhet være dedikert EFT nivå 1. Du får praktisere, både i hypnose og i EFT. Etter endt modul vil du kunne ta dine første klienter på røykeslutt. På denne samlingen får vi besøk av lege Holger Ahlsdorff (undervisnignen foregår på norsk).

Modul 3 

I modul 3 av grunnutdanningen får vi besøk av gjesteforeleser Andrew Newton, en av verdens fremste og mest erfarne hypnoterapeuter. I denne modulen vil du lære om teknikker for ulike behandlinger – bl.a. smertehåndtering og fobier. Her får du muligheten til å lytte og lære av en av verdens mest erfarne hypnoterapeuter.

Modul 4

På modul 4 står det mer EFT på agendaen. Når du har gjennomført denne helgen (med bestått eksamen på samling 5) kan du praktisere som EFT terapeut. Det er selveste EFT Master Tania A. Prince som er kursleder. Hun har betydelig erfaring som terapeut (både innen EFT og hypnoterapi), og som kursleder. Denne helgen løftes din EFT kompetanse opp til et nytt nivå. Du er i stand til å hjelpe mennesker med mange ulike problemer/utfordringer når du har EFT nivå 2 bak deg.

Modul 5

Fredagen på modul 5 er i sin helhet dedikert til hypnose og vektreduksjon. Ulike tilnærminger gjennomgås i forhold til til hvordan vektrelaterte utfordringer kan behandles.

Kurset avsluttes med verdifull og nyttig repetisjon. På søndag er det en 3 timers skriftlig eksamen. Med bestått eksamen er du hypnoterapeut og EFT terapeut.

Her kan du lese mer om hva du vil lære i grunnutdanningen.