M2 – Avansert regresjon

M2 – Avansert regresjon

Varighet: 4 dager
Startdato: 26. mars 2020
Tidspunkt: 10:00 - 18:00
Avsluttes søndag: 16:00
Sted: Oslo
Adresse: i eller i nærheten av Oslo - mer info kommer senere
Pris/depositum: 6400 (inkludert depositum på kr. 2500)
Forkunnskaper: En grunnutdanning i hypnoterapi + grunnleggende kunnskaper om regresjon f.eks. akademiets M1 Regresjon
Påmelding Hypnoseakademiet

Denne siden er under oppdatering – ny informasjon kommer.

 

 

Påmelding Hypnoseakademiet

OM UTDANNINGEN

Hvordan vårt ubevisste sinn virker står meget sentralt i grunnutdanningen. Denne kunnskapen er, ifølge Ronny Hansen (hovedlærer på grunnutdanningen), det viktigste vi kan ha kunnskaper om. Kunnskapen kan du benytte både som terapeut og/eller til personlig utvikling.

Hypnoterapi er et meget kraftig verktøy for å hjelpe mennesker til å oppnå ønskede endringer i livet. Det er vårt ubevisste sinn som blokkerer for endringer vi ikke klarer å oppnå. Har du kunnskap om hvordan vårt ubevisste sinn virker, vil du enklere kunne «programmere» denne delen av sinnet til å ville det samme som fornuften din. Eksempler på dette er: Du vil ned i vekt, med får det ikke til – du ønsker å bli røykfri, men fortsetter likevel – du ønsker å kunne snakke foran en forsamling, men noe holder deg tilbake – du opplever angst, men vet at det det ikke er noe grunnlag for angsten – osv. Listen er lang og vårt ubevisste sinn må læres det som er nødvendig i hvert enkelt tilfelle for at sinnet skal gi slipp på tilstanden/problemet.

Påmelding Hypnoseakademiet
Forelesere på dette kurset


Bel Rogers, regresjon, kursleder Hypnoseakademiet

Bel Rogers

Bel Rogers er kursleder og veileder for Past Life Regression Academy i Italia. Hun bor og arbeider mellom innsjøene og fjellene i vakre Nord-Italia, hvor hun har sin private klinikk. Bel er en meget anerkjent kursleder innen regresjon (både tidligere liv og mellom livene). Hun har også bakgrunn fra NLP, Reiki healing og Transformational Breakthrough Coach.

Les mer