M3 – EFT nivå 3

M3 – EFT nivå 3

Varighet: 3
Startdato: 11. oktober 2019
Tidspunkt: 10:00 - 18:00
Avsluttes søndag: 16:00
Sted: Oslo
Adresse: Bygdøy Allè 68, Oslo
Pris/depositum: 4900 (inkludert depositum på kr. 1900)
Forkunnskaper: Grunnleggende kjennskap til hvordan EFT fungerer, samt erfaring med å anvende EFT
Påmelding Hypnoseakademiet

M3 – EFT Nivå 3

Forkunnskaper:

For å ta dette Master-kurset må du ha gjennomført EFT nivå 2 (eller tilsvarende).

Dette 3 dagers avanserte EFT nivå 3 kurset, med EFT Master Tania A. Prince har et høyere nivå på de teknikker og ferdigheter enn det som vanligvis undervises i på tilsvarende kurs – fordi Tania har selv utviklet noen av teknikkene du lærer.

Kurset vil utvide og utvikle dine EFT ferdigheter videre til at du blir en meget dyktig EFT terapeut. Oppdag flere metoder og tilnærminger som vil forbedre ditt (eller dine klienters) liv, ditt arbeid, din gjennomføring av EFT og dine resultater.

På kurset får du anledning til mye praktisk øving av metodene, som først demonstreres av kursleder. Etter kursslutt inkluderer du dem så i ditt eget arbeid og med din egen stil.

Dette er det du lærer på kurset:

 • DSR-teknikken (Deep state Repatterning). Lær hvordan du bruker denne teknikken ved EFT for ulike problemstillinger
 • Fødsels og pre-fødsels erfaringer
 • Tidligere liv
 • Problemstillinger nedarvet gjennom generasjoner
 • Indre barn terapi. Du lærer hvordan EFT og indre barn terapi kombineres for å skape en kraftig modell for å oppnå endringer
 • Reframing (se situasjoner/følelser/opplevelser på en ny måte) gjennom bruk av EFT. En effektiv tilnærming for å hjelpe klienter til å få nye perspektiver gjennom bruk av språket/oppfatning. Når EFT og reframing kombineres kan det oppnås enda bedre effekt som hjelper klienten til å få et bedre liv, gjennom å oppnå ønskede endringer. Du lærer hvordan du integrerer reframing i terapien. Dette resulterer ofte i raske resultater for dine klienter.
 • Tap and rant (teknikk som brukes for å bearbeide sinne)
 • Surrogat tapping (hvordan vi kan tappe for andre mennesker – på oss selv)
 • Parts-arbeid (parts-terapi)

Tania inkluderer tips om hvordan du kan lage kraftige, transformative EFT sesjoner. Oppdag hvordan du kan arbeide sammen med klienter på en enda dypere, dynamisk og mer givende måte. Lær verktøy som vil hjelpe deg å avdekke mer i løpet av klientkonsultasjonene, og dermed oppnå enda bedre resultater.

Etter fullføring av dette avanserte kurset vil du ha:

 • Praktisk erfaring med effektive teknikker fra EFT Mastere, som hjelper deg med å legge til rette for innsiktsfulle klient gjennombrudd
 • Oppdage dypere årsaker til sykdom og lidelse,  som de fleste leger ikke er klar over
 • Evnen til å være mer fortrolig med EFT, og oppnå kraftfulle resultater etter å ha befestet dine ferdigheter
 • En fascinerende kombinasjon av ulike verktøy, for å hjelpe deg å takle de mest utfordrende tilfellene på en dynamisk måte
 • En helhetlig tilnærming for å hjelpe deg å dekke et større terreng med klienter
 • Klarhet rundt hvordan fem store sår fra barndommen skaper våre erfaringer
 • Kunnskap om hvordan du kan kommunisere med klienter for å oppnå rapport raskt og enkelt
 • En EFT nivå 3 manual fylt med mengder av verktøy, ressurser og strategier fra Tanias erfaring og EFT Masterklasse
 • Nyttige markedsføringstips; mye informasjon om EFT og helse; og retningslinjer for traumer
Påmelding Hypnoseakademiet

OM UTDANNINGEN

Hvordan vårt ubevisste sinn virker står meget sentralt i grunnutdanningen. Denne kunnskapen er, ifølge Ronny Hansen (hovedlærer på grunnutdanningen), det viktigste vi kan ha kunnskaper om. Kunnskapen kan du benytte både som terapeut og/eller til personlig utvikling.

Hypnoterapi er et meget kraftig verktøy for å hjelpe mennesker til å oppnå ønskede endringer i livet. Det er vårt ubevisste sinn som blokkerer for endringer vi ikke klarer å oppnå. Har du kunnskap om hvordan vårt ubevisste sinn virker, vil du enklere kunne «programmere» denne delen av sinnet til å ville det samme som fornuften din. Eksempler på dette er: Du vil ned i vekt, med får det ikke til – du ønsker å bli røykfri, men fortsetter likevel – du ønsker å kunne snakke foran en forsamling, men noe holder deg tilbake – du opplever angst, men vet at det det ikke er noe grunnlag for angsten – osv. Listen er lang og vårt ubevisste sinn må læres det som er nødvendig i hvert enkelt tilfelle for at sinnet skal gi slipp på tilstanden/problemet.

Påmelding Hypnoseakademiet
Forelesere på dette kurset


Tania Prince Hypnoseakademiet

Tania Prince

Tania er en av kun 29 EFT Mastere på verdensbasis. Hun er en svært erfaren EFT terapeut og lærer. Hun har jobbet innen psykoterapi i tyve år, tolv av dem ved hjelp av energiterapi, som inkluderer EFT og TAT. Tania har jobbet med tusenvis av klienter på et bredt spekter av problemer, alt fra panikkanfall og agorafobi, til alvorlige sykdommer og angst for å tale offentlig.

Les mer