M1 – Regresjon

M1 – Regresjon

Varighet: 4 dager
Startdato: 17. oktober 2019
Tidspunkt: 10:00 - 18:00
Avsluttes søndag: 1600:
Sted: Oslo
Adresse: i eller i nærheten av Oslo - mer info kommer senere
Pris/depositum: 5900 (inkludert depositum på kr. 2500)
Forkunnskaper: Grunnutdanning i hypnose, enten fra Hypnoseakademiet eller annen tilsvarende bakgrunn)
Påmelding Hypnoseakademiet

Masterkurset M1 Regresjon:

Forkunnskaper: En grunnutdanning i hypnoterapi (f.eks. G1 ved Hypnoseakademiet), eller annen tilsvarende utdanning

Regresjonsterapi har blitt utviklet i løpet av de siste 30 år av en rekke ulike profesjonelle psykologer og psykiatere. I dag er denne terapiformen i økende grad kjent som en svært kraftfull og rask metode å benytte seg av for å finne kilden til problemene og til å løse opp i dem.

 

Hva går regresjonsterapi ut på?

Regresjonsterapi involverer det å gå tilbake til rotårsaken av et problem. Som oftest sitter den dypt lagret i vårt ubevisste sinn. En person kan bli guidet til en hendelse som ligger lagret i det nåværende livet, i et tidligere liv, eller tilbake i generasjoner (blodslinjen bakover i tid). Denne hendelsen eller historien inneholder en eller flere episoder eller konflikter. Ved å gjenoppleve og å løse opp i slike hendelser, vil det også løses opp i ubevisste blokkeringer som er med på å påvirke den mentale, følelsesmessige og psykiske helsen vår. Migrene, kroniske ryggsmerter eller et kneproblem, kan kanskje fortelle en historie fra en gammel ulykke eller et traume. En kronisk sår hals, kan kanskje stamme fra en henging eller kvelning. Disse traumatiske minnene har blitt gjenskapt i vårt liv, (husk at det ubevisste sinnet assosierer) og dette er lite hensiktsmessig når det hindrer oss i å leve det livet vi ønsker å leve.

Fobier, post traumatisk stress fra et traume i barndommen eller en livstruende situasjon, er gode eksempler på symptomer som kan ha sine røtter i dette livet. Symptomene kan inkludere panikk anfall, emosjonelle utbrudd, blokkerte følelser, selvskading, nummenhet, uforklarlige fysiske smerter eller gjentagende problemer i forhold til andre mennesker. Kilden til problemet kan også ligge i tidligere liv. Det er ikke nødvendig for pasienten å tro på reinkarnasjon eller tidligere liv. Alt som behøves er et åpent sinn og en vilje til å samarbeide. Man kan også gå tilbake til tidligere liv for å forstå og lære, ren nysgjerrighet eller til og med oppdage talenter, verdier, følelser og ressurser som det har vært et eierskap til i andre liv. Det kan oppleves både som transformative og insynsfulle prosesser for noen og enhver.

 

Hvordan vil regresjonsterapi forbedre min praksis som hypnoterapeut?

Regresjonsterapi er en fantastisk måte å få renset opp i følelser og problemer på. Den går videre og healer mye dypere på det fysiske, følelsesmessige, mentale og spirituelle nivå. Og det er mulig å få resultater mye raskere enn det du oppnår med andre terapeutiske tilnærminger. En regresjon kan gi ekstremt kraftig og livsendrende healing på følgende:

  • Forstyrrende tanker, som tvangstanker eller repeterende mareritt
  • Alle emosjonelle problem, som frykt, sinne, skyld, tristhet, ensomhetsfølelse, angst og depresjoner
  • Uforklarlige fysiske symptomer som muskelspenninger, smerter, lammelser, panikkanfall eller blokkerte følelser.
  • Fobier
  • Problemer i forhold til relasjoner
  • Føle seg «fanget»

Regresjonsterapi jobber med somatiske, psykiske og åndelige rester fra vår fortid, som er roten til vårt nåværende problem. På disse kursene vil du lære hvordan transformere disse restene/minnene på en måte som er både trygg og strukturert. Kursene inneholder små foredrag, demonstrasjoner, øvinger og praktiske gjennomføringer av sesjoner med tilsyn og veiledning underveis, slik at når du er ferdig på kurset, er du trygg nok på det du gjør til å ta imot pasienter.

Du vil få en kursmanual på norsk med nyttige skript, treningsnotater og veiledningsmateriell. Du vil også ha muligheten til å dra nytte av den helbredende kraften i regresjonsbehandling under hvert kurs, og dermed utvide din evne til å hjelpe andre.

En naturlig påbygging etter M1 Regresjon, er M2 Avansert Regresjon (også med Bel Rogers). Avansert Regresjon går også over 4 dager.

 

Forberedelse til M1 Regresjon:

Healing the Eternal Soul (Att läka den evige själen) av Andy Tomlinson (finnes på engelsk og svensk). Boken finnes både som pocketbok og e-bok.

Boken leses før kurset, for å få en bedre forståelse av hva Bel Rogers snakker om. Hun tar utgangspunkt i at du som kursdeltaker har lest boken.

M1 regresjon

Du får tak i boken på engelsk her (klikk på bildet):

Hypnoseakademiet M1 regresjon

Eller på svensk her:

Rett før kursstart får du tilsendt 5 enkle spørsmål som besvares utfra innholdet i boken. Ta med svarene dine til kursstart.

Du får kursbevis for hvert av kursene, samt et oppfølgings-webinar som holdes ca 2 uker etter hvert kurs. Webinaret går live (men blir også arkivert, slik at du kan se det i ettertid). På webinaret (live versjon) får du muligheten til å stille spørsmål vedrørende kurset og få svar på der og da.

Regresjonsbehandling vil være et utmerket tillegg til din praksis som hypnoterapeut.

NB!
Vi ber om at du som tar dette kurset ikke bruker noen former for antidepressive medikamenter eller andre beroligende legemidler, da disse kan hindre deg i å gå dypt nok i transe. Noe som igjen vil kunne redusere utbytte for deg selv, og den/de du skal praktisere med i løpet av kurshelgen.  Er du i tvil, ta kontakt med kursansvarlig.

NB! Kurset avsluttes kl. 16:00 på søndag.

Påmelding Hypnoseakademiet

OM UTDANNINGEN

Hvordan vårt ubevisste sinn virker står meget sentralt i grunnutdanningen. Denne kunnskapen er, ifølge Ronny Hansen (hovedlærer på grunnutdanningen), det viktigste vi kan ha kunnskaper om. Kunnskapen kan du benytte både som terapeut og/eller til personlig utvikling.

Hypnoterapi er et meget kraftig verktøy for å hjelpe mennesker til å oppnå ønskede endringer i livet. Det er vårt ubevisste sinn som blokkerer for endringer vi ikke klarer å oppnå. Har du kunnskap om hvordan vårt ubevisste sinn virker, vil du enklere kunne «programmere» denne delen av sinnet til å ville det samme som fornuften din. Eksempler på dette er: Du vil ned i vekt, med får det ikke til – du ønsker å bli røykfri, men fortsetter likevel – du ønsker å kunne snakke foran en forsamling, men noe holder deg tilbake – du opplever angst, men vet at det det ikke er noe grunnlag for angsten – osv. Listen er lang og vårt ubevisste sinn må læres det som er nødvendig i hvert enkelt tilfelle for at sinnet skal gi slipp på tilstanden/problemet.

Påmelding Hypnoseakademiet
Forelesere på dette kurset


Bel Rogers, regresjon, kursleder Hypnoseakademiet

Bel Rogers

Bel Rogers er kursleder og veileder for Past Life Regression Academy i Italia. Hun bor og arbeider mellom innsjøene og fjellene i vakre Nord-Italia, hvor hun har sin private klinikk. Bel er en meget anerkjent kursleder innen regresjon (både tidligere liv og mellom livene). Hun har også bakgrunn fra NLP, Reiki healing og Transformational Breakthrough Coach.

Les mer