Referanser

Hypnoeakademiet Roar Hanke Andreassen

Hypnoterapeut, Roar Hanke Andreassen:

«Vil du lære  hypnose brukt i terapi, er Hypnoseakademiet det riktige stedet å melde seg på.»

Jeg har de siste to, tre årene fulgt nøye med Hypnoseakademiets hjemmesider.
Det er flere tilbydere av hypnoterapiutdanning i landet – men jeg oppfattet Hypnoseakademiets tilbud som det mest seriøse i markedet. Jeg hadde en prat med akademiets hovedlærer Ronny Hansen, og meldte meg så på. Og det angrer jeg absolutt ikke på.

Grunnutdanningen er over 2 semestre, og med forelesere i verdensklasse i de ulike fagene. Og nettopp fagene er så spennende! Et annet spennende område vi fikk internasjonal undervisning i, er Emotional Freedom Techniques, EFT. Her har Hypnoseakademiet klart å få til et samarbeid med EFT Master Tania A Prince. Et kjempespennende studium som nesten er verdt hele studieavgiften alene.

Som nyutdannet hypnoterapeut, (Hypnoseakademiet høst 2018/vår 2019), som nå starter opp egen behandlingsklinikk i Fredrikstad, ille-bra.no, kan jeg anbefale Hypnoseakademiet på det sterkeste.

Siv Gamnes Hypnoterapeut

Hypnoterapeut, sexolog, Siv Gamnes:

«Ønsker du en effektiv måte å hjelpe deg selv eller andre på, kan jeg absolutt anbefale denne utdanningen. Dette studiet skulle jeg tatt for lenge siden»

Spennende, morsomt, utfordrende, lærerikt og givende. 

Jeg er utdannet sykepleier, sexolog og refleksolog, og med hypnoterapi og EFT i tillegg, har jeg nå en fantastisk samling verktøy jeg kan tilby og benytte i min praksis. Mine første spede erfaringer med hypnoterapi i praksis har nærmest vært magiske.

Ronny Hansen og alle de andre foredragsholderne har vært dyktige, kunnskapsrike og inspirerende.

Hypnoterapeut, pedagog, Mona Lill Assjer:

«Verktøyet/metodene som jeg har lært på Hypnoseakademiet, er enormt virkningsfulle og effektive.»

Denne utdanningen har vært spennende og svært matnyttig. Jeg er pedagog og kommunikalog, og opplever at jeg nå med kompetanse også innen hypnoterapi og EFT, har en meget rikholdig verktøykasse.

Det har vært  forskjellige foredragsholdere, som alle har vært svært engasjerte og kunnskapsrike.

Som en stor bonus ble jeg kjent med en fantastisk gjeng flotte mennesker, som vil fortsette å ha kontakt og samarbeid. For en reise dette har vært. Og den fortsetter, jeg er godt i gang med Master-kursene.

Jeg er stolt av å være Hypnoterapeut og EFT terapeut.

Marika Cavalli Hypnoseakademiet

Hypnoterapeut Marika Cavalli:

«Dette er en fantastisk utdanning

Ved siden av den ayurvediske helserådgiver-utdanningen jeg tok i Stockholm for snart 10 år siden, er dette den beste investeringen jeg har gjort for meg og mitt liv.

Faglig veldig bra. Meget positivt at det benyttes flere ulike lærere, slik at vi raskt ser at det er bra å sette sitt eget personlige preg på utføring av hypnoterapi og EFT. Viktig å finne sin egen måte å jobbe på.

Jeg anbefaler utdanningen til alle som vil tilegne seg gode måter å hjelpe seg selv eller andre på.

Per Kristian Gabler Hypnoseakademiet

Hypnoterapeut, leder privat næringsliv Per Kristian Gabler:

«Dette er kunnskap alle ledere burde tilegne seg»

Høsten 2017 tok jeg grunnutdanningen i Hypnoterapi ved Hypnoseakademiet i Oslo. Jeg opplevde utdanningen som seriøs og profesjonell. Dyktige og engasjerte forelesere, og man følte seg svært godt ivaretatt som elev.

Som leder i privat næringsliv har jeg alltid hatt interesse for psykologi og menneskets adferd. Hva er det som gjør at jeg og andre tar de valgene vi tar, hva driver oss og hvordan kan vi selv påvirke det. Jeg har hatt stor nytte av denne utdanningen i kombinasjon med min bakgrunn innenfor Ledelse. Den har gitt meg enda et verktøy for å forstå mine medarbeidere, kunder og leverandører. Kunnskap om det ubevisste sinn er et område de færreste vet noe om, men alle burde kunne.

Vil absolutt anbefale alle som er interessert, å melde seg på denne utdanningen.

Anette Veslehaug Hypnoseakademiet

Hypnoterapeut, helsecoach Anette Veslehaug:

«Jeg er ikke i tvil – jeg ønsker å jobbe med hypnoterapi – en fantastisk interessant måte å jobbe på»

Jeg hadde lenge tenkt at hypnoterapi var et spennende tema, men det skulle ta noen år før noe bare sa meg at det var NÅ! Og da jeg meldt meg på utdannelsen i januar i 2017, var jeg ikke helt klar på om det skulle bli for egenutvikling eller fordi jeg ønsket å jobbe som terapeut. Men nå etter endt utdannelse er jeg ikke i tvil, jeg ønsker å jobbe med hypnoterapi, en fantastisk interessant måte å jobbe på – og ikke minst med EFT, et utrolig spennende verktøy.

Ronny Hansen er inspirerende og kunnskapsrik, og sammen med andre dyktige foredragsholdere, har dette vært et meget lærerikt studie hvor temaene er så spennende at det har vært lett å vie full oppmerksomhet.

Jeg kan absolutt anbefale Hypnoseakademiet til alle som er nysgjerrig på hypnoterapi og EFT. Det er stor sjanse for at du går fra å være nysgjerrig til å bli helfrelst.

Tone Beate Brevik Hypnoseakademiet

Hypnoterapeut Tone Beate Brevik:

«Det har virkelig vært verdifullt å lære om det ubevisste sinnets evner og ressurser, og jeg har lært effektive metoder som jeg kan bruke på meg selv og til å hjelpe andre»

ANBEFALES. Utdanningen ved Hypnoseakademiet har vært utrolig spennende og lærerik, jeg har gledet meg til hver eneste undervisningshelg. Foreleserne er kunnskapsrike og seriøse, og har formidlet stoffet på en engasjerende måte.

Jeg startet på utdanningen av nysgjerrighet og for egenutvikling, men har i løpet av studietiden mer og mer kjent på at dette har jeg lyst til å jobbe med. Målet er nå å starte min egen praksis som hypnoterapeut!

Utdanningen kan anbefales på det varmeste enten man vil jobbe som hypnoterapeut, bare er nysgjerrig eller for egenutvikling. Denne kunnskapen er noe alle vil ha nytte av.

Hypnoterapeut Renate Skoglunf

Hypnoterapeut Renate K. Skoglund:

«Den mest interessante og spennende utdanningen jeg har tatt»

DET HAR VÆRT den råeste, herligste, flotteste, mest interessante og spennende utdanningen jeg har tatt. Det å kunne hjelpe andre er den største gaven jeg kan få.

Tannlege Hanne-Marte Waller

Tannlege, hypnoterapeut Hanne-Marte Waller:

«Det eneste jeg skulle ønske var at jeg hadde gjort dette tidligere»

Høsten 2016 tok jeg grunnutdanningen i Hypnoterapi ved Hypnoseakademiet i Oslo. Dette er trolig et av mine beste valg de siste årene. Jeg opplevde utdanningen som seriøs og profesjonell. Dyktige og engasjerte forelesere, og man følte seg svært godt ivaretatt som elev der. Kunnskap og seriøsitet ble godt kombinert med humor, og jeg følte at jeg raskt ble inkludert i en sammensatt gruppe mennesker, alle med ulik bakgrunn.

Som praktiserende tannlege har både pasientene og jeg hatt store glede og nytte av både hypnoterapi og EFT .

Jeg meldte meg på videregående kurs i EFT allerede innen utdanningen var ferdig. Det eneste jeg skulle ønske var at jeg hadde gjort dette tidligere. I tillegg til at det er et fantastisk verktøy i pasientbehandling , har det også vært et nyttig «dypdykk» inn i meg selv. Jeg vil sende en stor takk til Ronny Hansen for at han startet Hypnoseakademiet!

Anestesisykepleier, hypnoterapeut Kjell Matzow

Hypnoterapeut, anestesisykepleier Kjell Matzow:

«Allerede 1 måned etter utdanningen har jeg hatt mine første klienter med gode resultater.»

Utdanningen ved Hypnoseakademiet har gitt meg effektive verktøy jeg kan anvende under klinisk praksis, som leder, rådgiver og som menneske. Det har vært en fantastisk reise fra start til slutt. Takket være dyktige forelesere og god balanse mellom teori og praktiske øvelser har jeg fått tilstrekkelig realkompetanse til å føle meg trygg i rollen som hypnoterapeut. Allerede 1 måned etter utdanningen har jeg hatt mine første klienter med gode resultater, og planlegger å gå videre med masterutdanning, sulten på mer.”

Hypnoterapeut Thura Omran

Hypnoterapeut, master bio/ mikrobiologi Thura Omran:

«Jeg har selv studert mye i mitt liv, har bl.a. en master innen bio/mikrobiologi – men det jeg opplevde ved Hypnoseakademiet er det beste jeg kunne forvente av en utdanning.»

Etter at har fullført min grunnutdanning i hypnoterapi ved akademiet, vil jeg takke Ronny og alle de som deltok i denne utdanning fra hele mitt hjerte. Jeg har lært utrolig mye i løpt av utdanningen.

Jeg har lært meg effektive metoder som jeg kan bruke på meg selv, min familie og ikke minst til å hjelpe andre mennesker. Hver gang jeg bruker hypnose eller EFT på andre blir forbauset over hvor effektive disse metodene er. Derfor anbefaler jeg denne utdanningen til alle jeg kjenner – og ikke kjenner.

Jeg har utviklet meg utrolig mye i løpt av disse månedene. I tillegg møtte jeg fantastiske mennesker – både kursholdere og medstudenter.

Det var faglig tyngde og godt gjennomtenkt og super-super flinke foredragsholdere.

Jeg synes at det vi har gått gjennom på kurset  og alt kursmaterialet vi fikk tildelt, er et godt grunnlag for meg til å starte som hypnoterapeut og hjelpe andre mennesker.

Planen videre er å ta alle master-kursene – noe jeg virkelig gleder meg til.

Hypnoterapeut Vibecke Bruvoll:

«Hypnoseakademiet – en magisk reise»

Reisen jeg har hatt fra første til siste time har vært en magisk reise, så ydmykt takknemlig for alt hva jeg har lært. Profesjonelle, dyktige forelesere, som har delt av sin erfaring med humor, kunnskap og engasjement.

Jeg tyvstartet før jeg var ferdig med utdanningen, rett og slett fordi jeg ikke kunne vente – og resultatene er overveldende. Gleder meg til å ta fatt på videre fordypningskurs fremover. Har allerede meldt meg på EFT nivå 2.

Hypnoseakademiet anbefaler jeg til absolutt alle, med stor glede og iver, enten de skal bruke kunnskapen som terapeut eller til egen utvikling.

Hypnoterapeut Linda Sætveit

Hypnoterapeut, naturterapeut Linda Sætveit:

«Vi fikk erfare at hypnose virker»

Jeg vil på det sterkeste anbefale denne utdanningen til alle som er interessert i sinnets irrganger.

Kurset var så spennende og interessant at det var trist når det var ferdig. Jeg har lært svært mye nyttig som kan brukes både til selvutvikling og til å hjelpe andre.

Vi hadde profesjonelle forelesere som førte oss gjennom på en måte som gjorde at vi fikk både det teoretiske grunnlaget og praktiske øvelser. På den måten fikk vi erfare at hypnose virker.

Jeg føler jeg har lært så mye at nå gleder jeg meg til å praktisere alt jeg har lært. Det var vel verdt både tiden og pengene.

Aanita Solberg

Hypnoterapeut Anita Solberg:

«Vi lærte å snu negative mønstre til positive strategier som mennesker kan utvikle seg med.»

I løpet av kurshelgene har jeg og mine medstudenter ved Hypnoseakademiets utdanning fått en grundig innføring i det ubevisste sinnets evner og ressurser. Vi har lært å snakke et «språk» som gjør det mulig å snu negative mønstre til nye positive strategier som mennesker kan utvikle seg med slik at de kan bli en bedre utgave av seg selv.

Undervisningen har vært profesjonell, tilgjengelig og praktisk rettet. Ronny Hansen er et inspirerende menneske med et godt hjerte og lun humor. Han brenner for arbeidet sitt og dette smitter over på studentene og gjør kurset veldig givende. Vil absolutt anbefale alle som er interessert i hypnose å melde seg på denne utdanningen.

kenneth-soares

Hypnoterapeut Kenneth V. Soares (6 ukers venteliste):

«Hypnoseakademiet er profesjonell og seriøs på alle nivå»

Jeg tok min utdanning ved Hypnoseakademiet i slutten av 2010 – kun for min egen selvutvikling, men allerede etter den første kurshelgen kjente jeg på hele meg at dette er noe jeg skal jobbe med! Jeg startet opp min egen praksis som hypnoterapeut i starten av 2011. Jeg satt meg som mål å jobbe 100% som hypnoterapeut, og i september 2011 nådde jeg det målet.

Nå har jeg en venteliste på 6 uker! Jeg ansatte nylig en hypnoterapeut som jobber for meg 50% for å avlaste pågangen, men pågangen klienter har nå bare blitt enda større! Jeg er så takknemlig for den utdanningen jeg har fått hos Hypnoseakademiet. De er profesjonelle og seriøse på alle nivå, og har åpnet dører jeg ikke visste fantes. Jeg er stolt over å være en hypnoterapeut som hjelper mange mennesker til å skape positive og varige endringeri livet sitt. Jeg har funnet mitt kall. Jeg anbefaler Hypnoseakademiet på det varmeste.

Hypnoterapeut Kari Linberg:

«Utvilsomt den beste utdanningen i Norge på dette feltet idag.»

Hypnoterapeut Hilde Sylstad

Hypnoterapeutene Torill Karstensen, Hilde Sylstad, Eva Kongshavn Rønning:

«Kvalitet i alle ledd. Organisert og gjennomført på en utmerket måte.»

Grunnutdanningen i hypnoterapi er et av de beste kursene vi noengang har tatt. Høy kvalitet, Spennende forelesere – blant de beste innenfor sitt felt. Og ikke minst for noen fantastiske verktøy vi har lært gjennom hypnose og EFT. Superbra både for egen selvutvikling og i terapi for andre. Nå har vi en kjempegod plattform til å hjelpe klientene våre på alle måter. Tusen, tusen takk til vår dyktige, interesserte og inkluderende kursholder Ronny Hansen. Vi vil nok dukke opp på videregående kurs…

Anja Paulus

Hypnoterapeut, kinesiolog Anja Paulus:

«Gleder meg til kursene i Masterprogrammet – det er gøy å lære hypnoterapi!»

Tusen takk for en fantastisk reise i hypnoterapiens verden! I tillegg til å gi oss en rekke verktøy/teknikker og kunnskap innen hypnoterapi, deler  Ronny Hansen raust hemmelighetene i røykesluttprogrammet Vitakode, som han har utviklet. Han hyrer også inn førsteklasses foredragsholdere, som Steve Burgess (kjent for sitt arbeid innen regresjonsterapi) og Andrew Newton (verdenskjent som hypnoterapeut og scenehypnotisør). På utdanningen fikk vi også en innføring i EFT, og vi fikk hjelp med markedsføring og branding. Alt en blivende terapeut kan ønske seg.

Utdanningen fremstår som seriøs og grundig, og etter fullført grunnutdanning føler jeg at jeg er klar til å bruke det vi har lært i min praksis.

Børge Barseth

Hypnoterapeut Børge Barseth:

«Dette er en utdanning de fleste mennesker kan ha stort utbytte av, nettopp fordi det handler om menneskets natur.»

Jeg har 2 barn som trengte andre alternativer til behandling enn hva helsevesenet kunne tilby, og der startet min søken etter behandlingstilbud.

Jeg hadde søkt på nettet i lang tid, og Hypnose og EFT fanget min interesse raskt. Derfor søkte jeg etter hvem som var Norges ledende på slik utdanning, og fant fort ut at det måtte bli Hypnoseakademiet.

Under denne fantastiske utdanningen, fikk jeg blant annet en dyp forståelse for hvordan og hvorfor vi mennesker gjør som vi gjør, og hvordan man kan endre godt innlærte uvaner, og hvordan man effektivt kan behandle vonde minner og traumer.

Ingen tvil om at dette er en utdanning som jeg personlig har hatt stort utbytte av. Utdanningen er nøye strukturert, og tiden går fort, så her gjelder det å være med fra første time. Håper jeg får den mulighet til å lære mer fra disse fantastiske lærerne i tiden fremover.

En stor takk til Hypnoseakademiet, for en meget god kvalitet på utdanningen.

Rita Vigre Vølstad

Hypnoterapeut, coach Rita Vigre Vølstad:

«Ikke nøl med å ta denne utdanningen – da akkurat dette kan være starten til ditt nye liv.»

Jeg tok min utdanning ved Hypnoseakademiet høsten 2015. Synes det var utrolig spennende og lærerikt. Ronny er en engasjerende og raus lærer. Humor har han også, noe jeg setter stor pris på. En får med seg mye på denne utdanningen, som kan være prikken over i’en for å komme i gang selv. Det beste du kan gjøre er å investere i deg selv. Jeg gleder meg over hva jeg har lært her og synes det er helt fantastisk med alt deg gode jeg har å ta med til mine klienter. Jeg vil også gi ros til Hypnoseakademiets kursansvarlige, Solveig – en helt herlig dame.

Ann-May Johannessen

Hypnoterapeut Ann-May Johannessen:

«Kun det beste er godt nok for meg, derfor valgte jeg Hypnoseakademiet

Utrolig bra utdanning, åpne, ærlige – og topp profesjonelle trenere med varm personlighet og seriøsitet som skaper trygghet i et godt læringsmiljø. Masse ny læring og jeg har funnet nye ressurser i meg selv. Jeg er veldig fornøyd og gleder meg til å integrere stoffet. Håper jeg får anledning til å komme på et annet kurs senere.

Martha Enevoldsen

Hypnoterapeut Martha Enevoldsen:

«Jeg har aldri før vært i nærheten av å ta en utdanning som har endret og endrer livet mitt i den grad som grunnutdanningen i hypnoterapi nå har gjort.»

Med en gang jeg leste faginnholdet kjente jeg at dette grep fatt i meg, og det har ikke sluppet taket – tvert i mot! Det har vært en spennende periode med utrolig dyktige, engasjerte og motiverende forelesere som villig har delt av sin imponerende kunnskap og erfaring. Undervisningshelgene har vært innholdsrike og energigivende, og jeg er ivrig etter å ta i bruk det vi har lært og hjelpe mennesker. Grunnutdanningen gir også et godt grunnlag for å videreutvikle seg, og det er mange spennende kurs i sikte. Jeg gleder meg til veien videre!

Vivian Therjesen

Hypnoterapeut Vivian Therjesen:

«Jeg angrer ikke et sekund

Jeg anbefaler denne utdanningen på det varmeste. I min søken etter å finne ut hva jeg ønsket å utdanne meg til innen alternativ behandling bestemte jeg meg for Hypnoseakademiets utdanning i hypnoterapi. Jeg angrer ikke et sekund. Tidligere kurs har jeg opplevd som bra, men denne utdanningen toppet det mange ganger. Utrolig interessant, dyktige forelesere, og profesjonelt gjennomført fra start til slutt. Jeg hadde også veldig stort utbytte av utdanningen mht selvutvikling. Målet mitt er å slutte helt i fast jobb, og jobbe med dette på heltid. Og det føler jeg meg trygg på at jeg kan etter denne utdanningen.

Hypnoterapeut Erlend B Valen-Sendstad:

«Grunnutdanningen ved Hypnoseakademiet står som en viktig milepæl i min profesjonelle og personlige utvikling.»

Utdanningen tilbyr både praktisk og teoretisk innsikt i menneskesinnet. Foreleserne er kunnskapsrike, svært erfarne og deler sin innsikt på pedagogisk vis. Utdanningen vektlegger variasjon i både oppgaver og innfallsvinkler, slik at selv de mest skeptiske studentene forlater kurset i entusiasme. Uansett hvilken bakgrunn og erfaring du har med hypnose, vil utdanningen være til stor glede og inspirasjon – enten du ønsker å bli en praktiserende hypnoterapeut, eller bare er nysgjerrig. Den har vært det for meg.

Unni Marker

Hypnoterapeut Unni Marker:

«Hypnoseakademiet tilbyr en utdanning som bergtok meg fra første stund.»

Foreleseren er kunnskapsrike, dyktige og seriøse og de engasjerte meg virkelig.  Undervisningshelgene var spennende og lærerike, og etter hver helg opplevde jeg å ha lært mye nytt som jeg alltid vil ha bruk for. Det å kunne kombinere Hypnose og EFT er svært effektivt. Jeg har selv fått erfare effekten av vektreduksjon og bli fri fra sjokoladesug, noe som er svært virkningsfullt og effektivt.  Jeg er en stolt Hypnoterapeut og jeg gleder meg til å ta fordypninger og å lære enda mer om hypnose. Takk til Ronny Hansen, Andrew Newton og Steve Burgess for en utrolig lærerik utdanning.

Johanna Lossius

Hypnoterapeut Johanna Lossius:

«Akkurat hva jeg har lett etter

Det å kunne kombinere flere behandlingsmetoder er en styrke og kombinasjonen av hypnose og EFT er et ypperlig tilskudd. Akkurat hva jeg har lett etter de siste årene, en rask og effektiv behandling. Jeg ser også mulighetene for bruk av mine nye kunnskaper i skolesammenheng, i forbindelse med uro, angst, hyperaktivitet, konsentrasjonsproblemer, dårlig selvtillit osv. I tillegg til at det har vært lærerikt har jeg også møtt fantastiske mennesker på denne utdanningen og hatt det gøy hver eneste time. Ronny og Andrew er et herlig team som utfyller hverandre på en svært god måte.

Hypnoterapeut Mark Jemian:

«Et slikt kurs i Norge er forut sin tid, med tanke på dybden av kunnskapen som gjenspeiles

Etter å ha vært på utkikk etter noen med kunnskap og kompetanse til å tilby en kvalitetsutdanning innenfor hypnoterapi i Norge, fant jeg Ronny Hansen. En meget komplett og grundig utdanning har satt fart på livet mitt. Forståelsen og forholdet til hypnose har blitt enda mer positiv, og jeg nøler ikke med å anbefale utdanningen til alle interesserte. Kurset har innspill fra forskjellige hypnoterapeuter med forskjellige perspektiv. Dette ga meg et bredere syn og bedre innfallsvinkel til å skape det riktige perspektivet for meg. Verdigheten til mennesket som skal behandles settes i stort fokus. Demonstrasjon og praktisering blir vektlagt på et tillitsskapende nivå mellom foreleser og deltaker. Det bør også nevnes at alle foreleserne holder høy internasjonal standard. De har utallige klienttimer bak seg, noe som gir dem god innsikt innenfor anvendelsen av hypnoterapi.

Holger Ahlsdorff

Dr. Holger Ahlsdorff:

«Forbløffende resultater»

Etter å ha gjennomført utdanningen i hypnose og EFT ved Ronny Hansen og Andrew Newton, et kurs jeg plasserer blant de 3 beste kursene jeg noen gang har vært på, er jeg nå svært takknemlig for å kunne tilby en behandlingsmetode som gir forbløffende resultater.
Jeg betrakter kombinasjonen av EFT og hypnose som svært effektiv. Det jeg har lært om språkbruk, gjør at jeg nå fører samtalene med mine pasienter på en annen måte enn tidligere. Jeg har aldri vært på et kurs som har beveget og forandret så mye i livet mitt. Derfor kan jeg trygt anbefale andre interesserte å ta denne utdanningen.

Aina Nyutstumoen

Aina Nyutstumoen, hypnoterapeut:

«Utdanningen anbefales på det varmeste, også som selvutvikling.»

Det har vært en inspirerende reise. Jeg har gledet meg til alle samlinger, det har vært lærerikt og motiverende med Ronny som foreleser og inspirator. Andrew Newton og Steve Burgess, kjente internasjonale hypnoterapauter var også med som forelesere. Ronny har utviklet VitaKode for mennesker som vil bli røykfri, og har hatt stor suksess med det. Som sykepleier over mange år, ser jeg at hypnoterapi kan hjelpe klienter med bla. fobier, avhengighet, bekymring, sinne osv. Dette må være et godt supplement til skolemedisin. Metodene gir raske endringer. Jeg er opptatt av kroppens biologiske apotek som inneholder uante muligheter. Mitt neste mål er EFT 2, et av Masterkursene ved Hypnoseakademiet.

Regina Sedekerskyte

Psykolog Regina Sedekerskyte:

«Jeg anbefaler denne utdanningen til alle som er interessert i å utvikle seg selv – og i å hjelpe andre mennesker.»

Jeg valgte denne grunnutdanningen som hypnoterapeut fordi jeg satt med basiskunnskap om hypnose og trengte erfaring og demonstrasjon omkring hvordan hypnose skal anvendes i en terapeutisk sammenheng. Og jeg er svært fornøyd med innfridd forventning om hvordan hypnose(sesjon) skal lages og utøves. Det var meget positivt at vi hadde 3 ulike forelesere (Andrew Newton, Steve Burgess og Ronny Hansen) som er kjent internasjonalt og som har utøvd hypnose i mange år. Deres kunnskap om hypnose var basert på mange konkrete kasus-eksempler, og det hersket en stor åpenhet for å stille spørsmål og komme med gode innspill. Kurset var belyst fra forskjellige faglige vinkler, og jeg fikk mange, mange gode og konkrete råd. Denne utdanningen har mange gode sider som andre har beskrevet før meg, og jeg anbefaler denne til alle som er interessert i å utvikle seg selv – og i å hjelpe andre mennesker.

Birgitte Moesgaard Henriksen

Tannlege, hypnoterapeut Birgitte Moesgaard Henriksen:

«Utdanningen i Hypnoterapi åpnet en ny verden av muligheter for behandling av pasientene mine

Jeg opplevde utdanningen i Hypnoterapi ved Hypnoseakademiet som solid og seriøs. Kurslederne var inspirerende å lytte til, hadde godt humør og virket tillitsvekkende og kompetente gjennom formidlingsevne og lang erfaring innen faget, i tillegg til at vi fikk en grundig presentasjon av teori og bakgrunn. Jeg opplevde det som meget fordelaktig å ha flere ulike forelesere gjennom utdanningen.

Med EFT (Emotional Freedom Techniques) integrert i grunnutdanningen, i tillegg til Hypnoterapien, ser jeg en økt mulighet til å hjelpe dem som trenger det og medvirke til en økt livskvalitet for mange. Jeg gleder meg til fortsettelsen, jeg er veldig motivert for å jobbe innen disse fagområdene i tillegg til å ta videregående kurs.

Kristin Sylstad Alme

Hypnoterapeut Kristin Sylstad Alme:

«Etter utdanningen sitter man igjen med utrolig mye kunnskap, og fantastiske verktøy for å kunne hjelpe både seg selv og andre

Grunnutdanningen til Hypnoseakademiet er en utdanning jeg vil anbefale alle på det varmeste, enten man vil bruke hypnose/EFT i terapi eller bruke det til egen selvutvikling.

Utdanningen er profesjonelt satt sammen på alle måter, fra dyktige foredragsholdere, til interessant og spennende faglig innhold hele veien. På Hypnoseakademiet blir man i tillegg tatt veldig godt imot, i et trygt og positivt miljø som innspirerer til læring.

Ragna Larsen

Jordmor Ragna Larsen:

«Et utrolig nyttig verktøy»

Hypnoseakademiets utdanning fremsto som svært profesjonell med flotte lokaler, utrolig dyktige og engasjerte kursholdere, god flyt av informasjon før og etter kurshelger og ikke minst enkel tilgjengelighet til dialog med kursholderne. Men det aller beste med utdanningen var den gjennomgripende forandringen jeg som kursdeltaker opplevde når jeg fikk forståelsen av det enorme potensialet mitt ubevisste sinn har. Innsikten har gitt meg et utrolig nyttig verktøy som kommer til å ha stor betydning fremover i mitt arbeidsliv som jordmor.

Rein Austdal

lærer i human kompetanse Rein Austdal:

«Grundig innføring i feltet hypnose»

Hypnoseakademiet og Ronny Hansen gir hypnoterapistudenter en grundig innføring i feltet hypnose og relaterte, samtalebaserte terapiformer. Gjennom dyktige, internasjonalt anerkjente gjesteforelesere som Andrew Newton og Steve Burgess, får deltakerne også viktige impulser til å bli bevisst på ulike perspektiver og tilnærminger til fagområdet. En praktisk orientert forelesnings- og arbeidsform gjennom utdanningen, kombinert med et gjennomtenkt, faglig fokus i eksamensgjennomføringen, er med å sikre kompetanse i hypnoterapiutdanningen.

Jeg vil også nevne spesielt at Ronny Hansen er uovertruffen hva angår røykeslutt, og hans bok «Røykfri Nå!» (CappelenDamm 2012) anbefales hjertelig som komplement til undervisningen, og som verktøy i arbeid med avhengighets-problematikk.

Anne Brenneng

hypnoterapeut Anne Brenneng:

«Vi anser denne grunnutdanningen som den beste i Norge i dag

Ved Hedmark Hypnoterapi gir vi behandling, holder kurs og foredrag. Vi er så heldige å ha opparbeidet oss et usedvanlig godt renommè, hvor flertallet  på vår venteliste kommer på anbefaling fra venner og bekjente, som allerede har vært hos oss.

Vi jobber med mennesker i alle aldersgrupper, som alle har et felles ønske om et bedre liv. Uavhengig av hva vi hjelper våre klienter med å oppnå, er det helt avgjørende for oss å kunne tilby dem det aller beste som finnes av teknikker og behandlingsmetoder til enhver tid.

Vi har i vår praksis hatt svært godt utbytte av grunnutdanningen fra Hypnoseakademiet, samt videre fordypningskurs og Masterkurs. Utdanningen gir deg en solid plattform å bygge videre på med ytterligere kurs og spesialisering, om du skulle ønske det. Enten det er gjennom Hypnoseakademiet eller andre kvalitetsaktører på markedet, i inn -eller utland.

Vi kan derfor varmt anbefale Hypnoseakademiet, og anser deres grunnutdanning som den beste i Norge i dag.

Stella Taubert

Lege Stella Taubert (nevrolog):

«Vår skolemedisin bør åpne seg mer for denne fantastiske behandlingsmetoden

Etter bestått eksamen kan jeg nå kalle meg hypnoterapeut! Og det kjennes godt! Jeg har gjennomført grunnutdanningen i hypnoterapi, som også inkluderer EFT (Emotional Freedom Techniques) nivå 1. Utdanningen var fantastisk! Vi var en gruppe spredt i alderen fra 25 til over 60 år med helt forskjellig faglig bakgrunn, både innen klassiske helsefag og i alternativ medisin. Vi ble ledet gjennom kurset av den kunnskapsrike, optimistiske og humoristiske hypnoterapeuten Ronny Hansen. Vi fikk også undervisning fra internasjonalt kjente hypnoterapeuter som Andrew Newton og Steve Burgess. Alle tre foreleserne var sprudlende av entusiasme for arbeidet sitt. Denne entusiasme var utrolig smittsom. Under selve kurset fikk vi oppleve at noen av kursdeltakerne ble behandlet. En ble røykfri, en annen fri for sin flyskrekk og slangefobi, en annen fikk betydelig lindring av sine kroniske smerter. Den som kanskje ennå tvilte litt på virkningen av hypnose og EFT, måtte bare innrømme at det hjalp – og det på forbløffende kort tid! Kunnskapstørst og humor gikk hånd i hånd gjennom hele utdanningen. I pausene delte vi våre erfaringer. Jeg er utrolig takknemlig for alt det faglige påfyllet jeg fikk gjennom kurset. Jeg jobber selv som nevrolog og ønsker sterkt å ta hypnose som behandlingsalternativ inn i hverdagen min, hvor jeg bl.a. jobber med mange smertepasienter.  Min påstand er at vår skolemedisin bør åpne seg mer for denne fantastiske behandlingsmetoden. Jeg kommer til å fordype min kunnskap med flere kurs på hypnoseakademiet! Helt klart!  Tok EFT nivå 2, like etter endt utdanning.

Anne C B Naper

Hypnoterapeut Anne C B Naper:

«Svært interessant og lærerikt»

Jeg er utdannet gestaltterapeut og ser på hypnose og EFT som to svært nyttige verktøy som gir meg et bredere register i møte med mine klienter. Metodene er svært virkningsfulle og bør også kunne ha god effekt i næringslivet. Først og fremst for å redusere sykefraværet, men også for å øke produktiviteten blant ansatte. Jeg likte svært godt at kurset i hypnoterapi var en kombinasjon av teori og praksis, der det ikke minst forutsettes trening mellom samlingene.

Finn Østenseth

Hypnoterapeut Finn Østenseth:

«Proffesjonelt opplegg og høyt faglig innhold.»

Dette er utvilsomt et av de aller beste kursene jeg noensinne har tatt. Foreleserne var utrolig dyktige, innhold hadde høy faglig verdi og opplegget var helprofft. Jeg nøler derfor ikke med å anbefale denne utdanningen til andre som har lyst til å lære om hvordan vårt ubevisste sinn fungerer, og hvordan man ved hjelp av enkle teknikker kan hjelpe andre mennesker til å få det bedre i deres hverdag.

Hypnoterapeut Torstein Steffensen Tjelle:

«Dette kurset tar deg gjennom alt fra første møte med klienten til gjennomført terapi

Takket være erfarne hypnoterapeuter som forelesere med forskjellige tilnærminger til emnet får man et godt praktisk utgangspunkt for hvordan man selv kunne ønske å jobbe med hypnoterapi. Dette gjorde kurset både spennende og lærerikt.

Man kan lese seg opp til en god teoretisk forståelse av hva hypnoterapi er, men det er kun når man ser hvordan det utføres i praksis og får delt erfaringer, man ser omfanget av dette nyttige verktøyet. Jeg opplevde at kurset holdt en høy standard og anbefales på det sterkeste til alle som ønsker å bedre forståelsen av seg selv og andre, og som ønsker å lære effektive, praktiske metoder for å kunne gjøre betydelige endringer i seg selv og sine klienter.

Kari Skeimo

Hypnoterapeut Kari Skeimo:

«Dette kan jeg virkelig anbefale!»

Dette har vært en spennende reise som jeg utvilsomt skal fortsette. På grunnutdanningen har vi lært om de fantastiske verktøyene hypnose og EFT. All undervisning har blitt presentert på en profesjonell måte av meget dyktige kursholdere.

May Tove Ydse

Hypnoterapeut May Tove Ydse:

«Nå har jeg et bredere faglig fundament å gå på

Jeg har i mange år jobbet innenfor selvutvikling, healing, aura-soma og andre områder innenfor det alternative. Men det å lære om hypnose, sammen med EFT, viste seg å være den metoden som fyllte ut de hullene jeg føler jeg har hatt i kunnskapen i mange år. Dette gjør at jeg nå har et mye bredere faglig fundament å gå videre med. Foreleserne formidler kunnskap på en trygg og tillitsvekkende måte, i tillegg til at de åpner en helt ny verden innenfor hypnose for oss kursdeltakere. Jeg er så glad og takknemlig for at jeg valgte dette kurset og anbefaler det på det varmeste.

Oddvin Nesheim

Hypnoterapeut Oddvin Nesheim:

«Da Hypnoseakademiet annonserte kurs i Bergen meldte jeg meg på umiddelbart. »

Jeg har lenge vært opptatt av alternative og naturlige behandlingsformer og dette kurset ledet av den erfarne og svært dyktige Ronny Hansen innfridde til fulle og mye mer enn det.

Jeg kan med hånden på hjertet si at uansett om en ønsker å starte egen Hypnoterapi praksis eller ikke, så vil dette kurset være verdt investeringen mange, mange ganger tatt i betraktning den nyttige viten og de mange verktøy for selvutvikling man sitter igjen med. Mye av dette er jo selve nøkkelen til et godt og fremgangsrikt liv.

Hilde Rekdal

Hypnoterapeut Hilde Rekdal:

«Verdt investeringen mange, mange ganger. »

Jeg er utdannet bedriftsøkonom og coach og driver til daglig eget firma innenfor coaching, teamutvikling og selvledelse. Utdanningen i hypnoterapi og EFT har gitt meg ytterligere verktøy for frigjøring av menneskelige ressurser og måloppnåelse, særlig for å eliminere ubevisst selvsabotering på veien mot mål. Utdanningen ga meg også verktøy for smertelindring og egner seg derfor godt til bruk både i næringslivet ved forebygging av sykdom og bevisstgjøring ved f.eks. langtidssykefravær.

Jeg kan med hånden på hjertet si at uansett om en ønsker å starte egen Hypnoterapi praksis eller ikke, så vil dette kurset være verdt investeringen mange, mange ganger tatt i betraktning den nyttige viten og de mange verktøy for selvutvikling man sitter igjen med. Mye av dette er jo selve nøkkelen til et godt og fremgangsrikt liv.

Mette Sofie Park

Hypnoterapeut Mette Sofie Park:

«Her får du selvutvikling, kunnskaper om kommunikasjon og motivasjon på kjøpet.»

Grunnutdanningen på Hypnoseakademiet er en utdanning som gir en opplevelse av de sjeldne og som vil sette spor for resten av livet. Kunnskapen om hypnose og EFT inneholder så mye mer, her får du selvutvikling, kunnskaper om kommunikasjon og motivasjon med på kjøpet. Denne utdanningen og innføringen i menneskesinnet er noe som de fleste mennesker ville hatt stor nytte av, både profesjonelt og personlig.