Om Hypnoseakademiet

Hypnoseakademiet jobber seriøst med å utdanne alternativt helsepersonell i Norge. Vi ser det som en viktig oppgave å utdanne terapeuter som, sammen med det offentlige helsevesenet, skal bidra til at mennesker med ulike utfordringer i hverdagen, skal få et bedre liv.

Hypnoseakademiet har vært en godkjent tilbyder av denne typen utdanning siden 2006. Utdanningene har både nasjonal og internasjonal godkjenning og vi legger stor vekt på å benytte de beste foreleserne på de respektive nivå og fagfelt.

Andrew Newton – som lærte Paul McKenna hypnose

Vi er kjent for å hente inn de dyktigste kurslederne som er å oppdrive. På grunnutdanningen får du bl.a. Andrew Newton som kursleder. Han er mannen som lærte Paul McKenna hypnose. På denne utdanningen får du 4 ulike kursledere. I tillegg til Andrew Newton og Ronny Hansen, vil lege Holger Ahlsdorff og EFT Master Tania Prince guide deg gjennom dette studiet på en trygg måte. Det er en stor fordel å lære hypnoterapi fra ulike kursledere. Det gir deg et større perspektiv på hva hypnoterapi er, og hvordan det brukes. Noe som igjen gjør deg betydelig tryggere på å finne din egen stil. Det er først da du blir god.

Hvorfor velge oss – vår utdanning er godkjent og du blir hypnoterapeut og EFT terapeut etter bestått eksamen – til riktig pris og riktig omfang

Vi tilbyr en relevant, praktisk, kort men solid utdanning som er godkjent (ved å følge linken kan du lese mer om hva godkjenning egentlig innebærer). Den har både nasjonal og internasjonal godkjenning. Du får kan benytte tittelen Hypnoterapeut når du er ferdig utdannet (med bestått eksamen) og du kan praktisere som hypnoterapeut og ta imot klienter. I tillegg inkluderer vår utdanning EFT, slik at du blir både hypnoterapeut og EFT terapeut når du er ferdig. Dette gir deg flere tilnærminger til mange ulike problemer – og gjør deg dermed til en terapeut med en bredere verktøykasse.

Vi har valgt å ha vår grunnutdanning over 1 semester. Dette gjør det mulig for deg å ta en utdanning som ikke koster betydelig mye mer enn den trenger å koste, og som gjør at du ikke trenger å gå i lang tid før du kan praktisere.

Hva om det viser seg at du underveis i studiet finner ut at du ikke vil praktisere som hypnoterapeut, og du har betalt over kr. 100.000 for en utdanning? Da er det bedre å velge en kortere og rimeligere vei inn til hypnoterapi. Du kan alltid bygge på med flere kurs etterpå, når du er sikker på at dette er noe du vil gå videre med.

Andre forsøker å kopiere oss

Vår målsetting er å tilby den beste utdanningen innen dette fagfeltet i Norge. Derfor har vi fokus på å utdanne dyktige hypnoterapeuter, som skal kunne gå ut å hjelpe andre mennesker (og/eller seg selv).  Vårt fokus, og vår kompetanse, er på hypnose. Skal du bli god, må du spesialisere deg. Og vi skal være god – på hypnose. Vi har som målsetting at vi skal være ditt klare førstevalg – når du vil lære denne spennende og effektive terapiformen. Andre forsøker å kopiere oss på ulike måter. Det tar vi som et tegn på at vi gjør mye riktig, og at vi ligger i forkant på vårt fagfelt.

Hva vi er

Vi vil lære deg mye om det vi har fokus på – for at du skal bli dyktig. Vi er ikke et akademi som forsøker å favne over mange ulike terapiformer, og dermed lære deg litt om mye. Vi tilbyr ikke en rekke ulike kurs/utdanninger innen ulike terapiformer. Noe som ville tatt fokus vekk fra vår spisskompetanse (teksten fortsetter under video).

Hvorfor også EFT

Når vi likevel inkluderer EFT i vår utdanning, er det fordi all erfaring tilsier at du blir en bedre hypnoterapeut når kombinerer hypnoterapi med EFT – ettersom disse to terapiformene passer så godt sammen, og utfyller hverandre på en optimal måte. Og vi vil at du skal være en dyktig terapeut, dersom det er din målsetting med utdanningen. Tar du utdanningen pga personlig utvikling, og det er det noen som gjør, vil du være i meget god stand til å rydde opp i egen uønsket bagasje når du er ferdig – og dermed oppnå mer balanse i livet, noe som gjør at du blir en bedre utgave av deg selv.

Terapeuter fra oss lykkes

Svært mange av hypnoterapeutene som er utdannet hos oss, driver i dag en meget vellykket praksis. Noen av dem driver faktisk ganske stort, både som terapeuter med lange ventelister, og med egen kursvirksomhet. Du har altså alle muligheter for å lykkes med den kunnskapen du tar med deg fra akademiet. Det er til syvende og sist opp til deg.

Hypnoterapi og andre terapiformer

Mange av våre kursdeltakere har andre terapiformer i sin verktøykoffert når de begynner på vår utdanning. Hypnoterapi egner seg meget godt å kombinere med svært mange andre terapiformer. Ved å kombinere får du flere tilnærminger til hvordan du skal hjelpe dine klienter, og dermed i mange tilfeller også bedre resultater. Noe mange av våre kursdeltakere har erfart.

Mental helse ⇒ fysisk helse

Hypnoterapi er et særdeles godt verktøy for å endre på mentale aspekter ved vår helse. Jo bedre vår mentale helse er, jo bedre vil også vår fysiske helse være. Fordi vi er nødt til å se mennesket i en helhet. Selv innenfor offentlig helsesektor erkjenner man idag mer og mer sammenhengen mellom mental og fysisk helse.

Hypnoseakademiet har som mål å tilby moderne og oppdaterte kurs, og utvikler med jevne mellomrom nytt innhold for å gjøre utdanningstilbudet vårt enda bedre.

Vårt sinn - en fantastisk hjelper

Fra grunnutdanning til Master program, eller spesialkurs

Hos oss kan du gjennomføre både grunnutdanning og videregående kurs. Etter grunnutdanningen vil du være i stand til å hjelpe mennesker med vektproblemer, angst, selvtillit, fobier, søvnproblemer, smertehåndtering, røykeslutt, stressmestring, søtsug, personlig utvikling, negative tankemønstre, sinnekontroll, sjalusi i tillegg til mye, mye annet.

Ved å ta 6 av våre videregående kurs (M1 – M7) etter endt grunnutdanning, kan du oppnå tittelen Master hypnoterapeut. Etter dette utdanningsløpet vil du ha betydelige kunnskaper om hypnoterapi som verktøy samtidig som du behersker en rekke ulike teknikker når du skal hjelpe mennesker med sine utfordringer.

Hypnoseakademiet tilbyr også ulike spesialkurs (merket med en S foran tall og kurstittel). På denne måten kan vi gi våre studenter muligheten til å spesialisere seg i den retningen som virker interessant for den enkelte, enten du ønsker å gjøre dette innenfor smertehåndtering, regresjon eller andre områder.