Om Hypnoseakademiet

Hypnoseakademiet jobber seriøst med å utdanne alternativt helsepersonell i Norge. Vi ser det som en viktig oppgave å utdanne terapeuter som, sammen med det offentlige helsevesenet, skal bidra til at mennesker med ulike utfordringer i hverdagen, får et bedre liv.

Hypnoseakademiet har vært en godkjent tilbyder av denne typen utdanning siden oppstarten i 2006. Utdanningene har både nasjonal og internasjonal godkjenning. Vi legger stor vekt på å benytte de beste foreleserne på sine respektive nivå og fagfelt.

Andrew Newton – som lærte Paul McKenna hypnose

På grunnutdanningen får du bl.a. Andrew Newton som kursleder. Han er mannen som lærte Paul McKenna hypnose. På denne utdanningen får du 4 ulike kursledere. Dette er en styrke for deg som skal lære en terapiform. Du lærer at det finnes ulike veier til målet. Og du blir dermed bedre i stand til, og tryggere på, å utvikle din egen stil.

Holger Ahlsdorff – lege og Master hypnoterapeut

Holger tok sin utdanning ved Hypnoseakademiet i 2007. Han har siden den gang benyttet hypnoterapi i betydelig grad på en rekke ulike områder. Ha er klar over det enorme potensiale som ligger i denne terapiformen – fordi vårt sinn styrer så mye av vår fysiske helse. Holger er svært engasjert i hypnoterapi og ønsker å spre så mye kunnskap som mulig om denne fantastiske terapiformen til så mange som mulig.

EFT Master Tania Prince

Det finnes kun 29 EFT Mastere i verden pr. i dag. Og ettersom denne utdanningen er trukket tilbake, er det lite sannsynlig at det vil komne flere. Tania er derfor i et eksklusivt selskap. Og hun skal lære deg å utnytte de betydelige mulighetene som ligger å beherske EFT. Hun vil guide deg gjennom EDT-delen av dette studiet på en trygg måte.

Ronny Hansen

Med over 40 års pedagogisk erfaring vet Ronny hvordan han skal formidle kunnskap til andre. Han får oftere og oftere henvendelser fra pasienter som har vært innom ulike offentlige instanser, uten å få tilstrekkelig hjelp. Hypnoterapi virker ofte der mye annet ikke har gitt resultater.

Hvorfor velge oss? Fordi vår utdanning er godkjent og du blir hypnoterapeut og EFT terapeut etter bestått eksamen – til riktig pris og riktig omfang. Og fordi vår utdanning har et meget relevant kursinnhold, som gjør deg i stand til å gå ut å praktisere umiddelbart etter endt utdanning.

Vi tilbyr en relevant, praktisk, kort men solid utdanning som er godkjent (ved å følge linken kan du lese mer om hva godkjenning egentlig innebærer). Den har både nasjonal og internasjonal godkjenning. Du kan praktisere som både hypnoterapeut og EFT terapeut når du er ferdig utdannet (med bestått eksamen) –  og du kan dermed ta imot pasienter. Det at du lærer både hypnoterapi og EFT gir deg flere tilnærminger til mange ulike problemer – og gjør deg dermed til en terapeut med en bredere verktøykasse – og ofte med enda bedre resultater.

Vi har valgt å ha vår grunnutdanning over litt mer enn 1 semester. Dette gjør det mulig for deg å ta en utdanning som ikke koster betydelig mye mer enn den trenger å koste, og som gjør at du ikke trenger å gå i lang tid før du kan praktisere. Vår utdanning er meget nøye satt sammen hva fagområder gjelder. For at du skal være best mulig kvalifisert for å hjelpe mennesker (eller deg selv) når du er uteksaminert.

Hva om det viser seg at du underveis i studiet finner ut at du ikke vil praktisere som hypnoterapeut (dette skjer innen alle utdanninger), og du har betalt en betydelig sum for utdanningen du nettopp tok? Da er det bedre å velge en kortere og rimeligere vei inn til hypnoterapi. Du kan alltid bygge på med flere kurs etterpå, når du er sikker på at dette er noe du vil gå videre med.

Andre forsøker å kopiere oss

Vår målsetting er å tilby den beste utdanningen innen dette fagfeltet i Norge. Derfor har vi fokus på å utdanne dyktige hypnoterapeuter, som skal kunne gå ut å hjelpe andre mennesker (og/eller seg selv).  Vårt fokus, og vår kompetanse, er på hypnose. Skal du bli god, må du spesialisere deg. Og vi skal være god – på hypnose. Vi har som målsetting at vi skal være ditt klare førstevalg – når du vil lære denne spennende og effektive terapiformen. Andre forsøker å kopiere oss på ulike måter. Det tar vi som et tegn på at vi gjør mye riktig, og at vi ligger i forkant på vårt fagfelt.

Hva vi er

Vi vil lære deg mye om det vi har fokus på – for at du skal bli dyktig. Vi er ikke et akademi som forsøker å favne over mange ulike terapiformer, og dermed lære deg litt om mye. Vi tilbyr ikke en rekke ulike kurs/utdanninger innen ulike terapiformer. Noe som ville tatt fokus vekk fra vår spisskompetanse (teksten fortsetter under video).

Hvorfor også EFT

Når vi likevel inkluderer EFT i vår utdanning, er det fordi all erfaring tilsier at du blir en bedre hypnoterapeut når kombinerer hypnoterapi med EFT – ettersom disse to terapiformene passer så godt sammen, og utfyller hverandre på en optimal måte. Og vi vil at du skal være en dyktig terapeut, dersom det er din målsetting med utdanningen. Tar du utdanningen pga personlig utvikling, og det er det noen som gjør, vil du være i meget god stand til å rydde opp i egen uønsket bagasje når du er ferdig – og dermed oppnå mer balanse i livet, noe som gjør at du blir en bedre utgave av deg selv.

Terapeuter fra oss lykkes

Svært mange av hypnoterapeutene som er utdannet hos oss, driver i dag en meget vellykket praksis. Noen av dem driver faktisk ganske stort, både som terapeuter med lange ventelister, og med egen kursvirksomhet. Du har altså alle muligheter for å lykkes med den kunnskapen du tar med deg fra akademiet. Det er til syvende og sist opp til deg.

Hypnoterapi og andre terapiformer

Mange av våre kursdeltakere har andre terapiformer i sin verktøykoffert når de begynner på vår utdanning. Hypnoterapi egner seg meget godt å kombinere med svært mange andre terapiformer. Ved å kombinere får du flere tilnærminger til hvordan du skal hjelpe dine klienter, og dermed i mange tilfeller også bedre resultater. Noe mange av våre kursdeltakere har erfart.

Mental helse ⇒ fysisk helse

Hypnoterapi er et særdeles godt verktøy for å endre på mentale aspekter ved vår helse. Jo bedre vår mentale helse er, jo bedre vil også vår fysiske helse være. Fordi vi er nødt til å se mennesket i en helhet. Selv innenfor offentlig helsesektor erkjenner man idag mer og mer sammenhengen mellom mental og fysisk helse.

Hypnoseakademiet har som mål å tilby moderne og oppdaterte kurs, og utvikler med jevne mellomrom nytt innhold for å gjøre utdanningstilbudet vårt enda bedre.

Vårt sinn - en fantastisk hjelper

Fra grunnutdanning til Master program, eller spesialkurs

Hos oss kan du gjennomføre både grunnutdanning og videregående kurs. Etter grunnutdanningen vil du være i stand til å hjelpe mennesker med vektproblemer, angst, selvtillit, fobier, søvnproblemer, smertehåndtering, røykeslutt, stressmestring, søtsug, personlig utvikling, negative tankemønstre, sinnekontroll, sjalusi i tillegg til mye, mye annet.

Ved å ta 6 av våre videregående kurs (M1 – M7) etter endt grunnutdanning, kan du oppnå tittelen Master hypnoterapeut. Etter dette utdanningsløpet vil du ha betydelige kunnskaper om hypnoterapi som verktøy samtidig som du behersker en rekke ulike teknikker når du skal hjelpe mennesker med sine utfordringer.

Hypnoseakademiet tilbyr også ulike spesialkurs (merket med en S foran tall og kurstittel). På denne måten kan vi gi våre studenter muligheten til å spesialisere seg i den retningen som virker interessant for den enkelte, enten du ønsker å gjøre dette innenfor smertehåndtering, vektreduksjon, regresjon, stressmestring, søvnproblemer, angst eller andre områder.