Faglig kompetente og engasjerende forelesere

For å være sikker på at vi gir våre kursdeltakere en mest mulig faglig dekkende utdanning har vi valgt å benytte en kombinasjon av dyktige norske og utenlandske forelesere. Forelesninger med utenlandske forelesere foregår på engelsk og samtlige forelesere bruker bevist et enkelt språk. På den måten kan du være trygg på at du får et godt utbytte av disse forelesningene også hvis du selv ikke er dyktig i engelsk.

Roy Hunter

Roy Hunter er sertifisert instruktør i hypnoterapi, profesjonell foredragsholder og forfatter av flere høyt verdsatte bøker innen hypnose. Han er en meget dyktig og erfaren kursholder.

Les mer

Ronny Hansen

Ronny Hansen har over 45 års pedagogisk erfaring og har utviklet flere kurs. Hans lange erfaring og bakgrunn fra undervisning kombinert med hans engasjerende væremåte gjør ham til en meget dyktig pedagog med utmerkede evner til å formidle kunnskap til kursdeltakerne. Han har også studert psykologi.

Les mer

Tania Prince

Tania er en av kun 29 EFT Mastere på verdensbasis. Hun er en svært erfaren EFT terapeut og lærer. Hun har jobbet innen psykoterapi i tyve år, tolv av dem ved hjelp av energiterapi, som inkluderer EFT og TAT. Tania har jobbet med tusenvis av klienter på et bredt spekter av problemer, alt fra panikkanfall og agorafobi, til alvorlige sykdommer og angst for å tale offentlig.

Les mer

Bel Rogers

Bel Rogers er kursleder og veileder for Past Life Regression Academy i Italia. Hun bor og arbeider mellom innsjøene og fjellene i vakre Nord-Italia, hvor hun har sin private klinikk. Bel er en meget anerkjent kursleder innen regresjon (både tidligere liv og mellom livene). Hun har også bakgrunn fra NLP, Reiki healing og Transformational Breakthrough Coach.

Les mer

Dr. med. Hans Holger Ahlsdorff (fagansvarlig for Master kursene)

Dr. med. Hans Holger Ahlsdorff, spesialist i allmennmedisin og Norges første Master hypnoterapeut, driver egen praksis i nord i Tyskland. Han har tidligere bodd i Norge i over 11 år. Hans pasienter får tilbud om hypnoterapi, akupunktur og EFT ved siden av allmennmedisin. Holger er svært engasjert i hypnose og ønsker å spre så mye kunnskap om denne fantastiske terapiformen til så mange som mulig.

Les mer

Andrew Newton

Andrew Newton er en av de mest erfarne hypnotisører i verden. Han holder foredrag på psykologikonferanser og universiteter rundt i verden. Andrew har ord på seg for å være morsom og underholdende, noe tidligere kursdeltakere gladelig kan bekrefte.

Les mer

Jill Wootton

Jill Wootton har bred erfaring fra arbeid og undervisning i ulike bransjer, bl.a. Cancer Resource Centre og Royal Marsden Hospital.

Les mer